Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
|
Dr Darryl Nolan
Lekarz pracujący w szpitalu psychiatrycznym w Mayfield. To od niego zależy to, czy House odzyska swoją licencje medyczną.
W pierwszym odcinku przypominał mi trochę Voglera i nie przypadła mi ta postać do gustu. Jednak w trzecim odcinku rozmowy Nolana z Housem były ciekawymi wstawkami i pokazały, że Nolan tak naprawdę chce House'owi pomóc.
Mam nadzieję, że zobaczymy go jeszcze w kilku odcinkach szóstej serii.
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Nie 13:32, 18 Paź 2009 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident
Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
tak przez połowę pierwszego odcinka (broken) traktowałam go bardziej jako wroga, fajnie by było gdyby jeszcze go zobaczyć w paru odcinkach
|
|
_________________ avek mój
"Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow
Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones
Wysłany:
Nie 16:12, 18 Paź 2009 |
|
poprostuxzjawa
Reumatolog
Pochwał: 39
Miasto: Młodocin
|
Powrót do góry |
|
|
|
ToAr napisał: | W pierwszym odcinku przypominał mi trochę Voglera i nie przypadła mi ta postać do gustu. |
Miałam identyczne skojarzenie. Jednak z minuty na minutę stawał się on coraz bardziej ludzki (może przez to przykre wydarzenie o którym się w trakcie dowiedzieliśmy?) i chciał dla House'a dobrze, chciał żeby wyzdrowiał, bo wiedział, że jest wartościowym człowiekiem.
|
|
Wysłany:
Nie 10:20, 27 Gru 2009 |
|
Eroll
Student medycyny
|
Powrót do góry |
|
|