|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #8[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 301, 302, 303 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Dzień dobry!
Nie ma to jak rodzicielka... Zapisała mnie do lekarza, mimo że miało nie być żadnej kontroli i czuję się świetnie, bo - znam ją aż za dobrze - chce usłyszeć werdykt, że nie mogę iść na sylwestra :roll: Niedoczekanie...
|
|
Wto 9:10, 29 Gru 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Salamandra hej ;* Czy tylko ja byłam wczoraj taki jeleń i złożyłam WW życzenia urodzinowe?
Jej współczucie braku sylwka :x
|
|
Wysłany:
Wto 9:13, 29 Gru 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ula, ja właśnie nie wysłałam mu życzeń, bo tak jakoś... Powiedzmy, że się wstydziłam :P Ty go znasz osobiście, to trochę zmienia postać rzeczy.
A co do sylwestra, to jeszcze nic nie wiadomo, po prostu rodzicielce nie jest w smak bym gdzieś wychodziła :roll:
|
|
Wto 9:19, 29 Gru 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | ja właśnie nie wysłałam mu życzeń, bo tak jakoś... Powiedzmy, że się wstydziłam |
W każdym bądź razie facet się ucieszył że o nim pamiętałam...i nawet dostałam buziaka ;* :oops: Czemu się wstydziłaś? xD
Salamandra napisał: | A co do sylwestra, to jeszcze nic nie wiadomo, po prostu rodzicielce nie jest w smak bym gdzieś wychodziła |
No to zaproś znajomków do siebie i rodzice wyrzucą Cię w trybie przyśpieszonym :P
Aaaa! Może 29 stycznia pojadę na FL!! :jupi: :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 9:22, 29 Gru 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Czemu się wstydziłaś? xD |
Bo ja jestem bardzo nieśmiała osóbka :)
Cytat: | No to zaproś znajomków do siebie i rodzice wyrzucą Cię w trybie przyśpieszonym |
Żaden znajomek nie chciałby przyjść na imprezę, na której byłaby moja rodzina... Nawet jeśli służy to wyższemu celowi etc.
Cytat: | Aaaa! Może 29 stycznia pojadę na FL!! |
Gdzie grają?
Kurczę, to są plusy życia w stolicy.
|
|
Wto 9:25, 29 Gru 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Gdzie grają? |
Nasielsk xD
Salamandra napisał: | Kurczę, to są plusy życia w stolicy. |
Wcale nie fajnie, mam tam 50 km...muszę dopłacić za gaz... :cry:
Salamandra napisał: | Żaden znajomek nie chciałby przyjść na imprezę, na której byłaby moja rodzina... |
Są aż tacy straszni? xD
Salamandra napisał: | Bo ja jestem bardzo nieśmiała osóbka |
Nie wierzę ale okej... xD :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 9:29, 29 Gru 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nasielsk... Kompletnie w przeciwnym kierunku.
Ale mam nadzieję wyciągnąć chrzestnego na PR live :twisted: Znając życie mi się nie uda, ale próbować można.
Ulka95 napisał: | Są aż tacy straszni? xD |
Nie do końca. Dzieci jeszcze nie zjadają. Po prostu są strasznie sztywni.
|
|
Wto 9:35, 29 Gru 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Ale mam nadzieję wyciągnąć chrzestnego na PR live Znając życie mi się nie uda, ale próbować można |
Wiesz na PRlive mogę zaprosić do mnie :twisted: Można przenocować i miałabym z kim iść :wink:
Salamandra napisał: | Nie do końca. Dzieci jeszcze nie zjadają. Po prostu są strasznie sztywni. |
A już się bałam że powiesz że zjadają xD Nie no to jest problem...mi mama pozwoliła zaprosić zupełnie obcą Hambarr...pogadaj z nimi może Cię puszczą :hmmm:
|
|
Wysłany:
Wto 9:39, 29 Gru 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ula, to by było spełnienie jednego z marzeń; pojechać do Ciebie i pójść razem na PR live... Musisz mieć świetną mamę. Moja puściłaby mnie dopiero, gdyby dwie niedziele zeszły się do kupy :roll:
Celowałam w Lublin, bo to jeszcze względnie blisko, po prostu zebrałabym ekipę i pojechała, a ewentualny nocleg u chrzestnego. Tak btw. to jedyny członek rodziny, którego traktuję również jak przyjaciela.
|
|
Wto 9:47, 29 Gru 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Moja puściłaby mnie dopiero, gdyby dwie niedziele zeszły się do kupy |
Istnieje coś takiego jak telefon...moja mama namówiła rodziców hattrick na nocowanie...umie negocjować...coś by się myślało gdybyś chciała :twisted:
Salamandra napisał: | Celowałam w Lublin, bo to jeszcze względnie blisko |
Gdzie Ty mieszkasz? :mrgreen: xD
|
|
Wysłany:
Wto 9:51, 29 Gru 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Więc zobaczymy, jak to wyjdzie :D
A mieszkam w Końskowoli, to jest 5 km od Puław i 42 od Lublina. A od Warszawy nie wiem ile ;)
|
|
Wto 9:58, 29 Gru 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Końskowola jest jakieś 131/132 km odemnie....hmmm...godzinka pociągiem, dwie samochodem....
Salamandra napisał: | Więc zobaczymy, jak to wyjdzie |
Fajnie by było razem iść...ale założę się że to będzie w Proximie gdzie wstęp jest +16 albo będę musiała podgadać do WW albo do wójka i jego dziewczyny żeby z nami poszli xD :mrgreen: Ale to się zobaczy :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 10:03, 29 Gru 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jakby było już po 11 maja, to będę miała szesnastkę, więc mogłabym być jako Twój opiekun? :D
Wiedziałam, że coś ponad 100 kilosów...
|
|
Wto 10:07, 29 Gru 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Warszawskie PRlive jest gdzieś...tak...w marcu...21 o ile się nie mylę :hmmm: Tylko nie wiem po ile bilety :mrgreen: :mrgreen: Czyli ja bym pewnie do WW zagadała, no chyba że byś spotkania twarzą w twarz z nim nie przeżyła...no chyba że wójek się uprze i będzie chciał nas zabrać...ale w obu przypadkach dostaniemy się do klubu xD A potem 5 godzin łupania, skakania i wygłupiania! :twisted:
|
|
Wysłany:
Wto 10:12, 29 Gru 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
OMG! Ciekawa jestem, kiedy jest to w Lublinie...
Na razie znikam, jadę do lekarza :roll: Pa Ulka :*
|
|
Wto 10:15, 29 Gru 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 301, 302, 303 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 302 z 1000 |
|