Juniuś, oczywiście, że dla Ciebie ;)
Chasper, witaj ;) Ja dzisiaj miałem już myśli, żeby w ogóle nie iść spać, ale położyłem się jednak ;p
Wczoraj odkryłem ciekawy zespół "Rhapsody" Podoba mi się^^
Chasper ja też dzisiaj wstałam dosyć wcześnie (przed 9), a zazwyczaj śpię do po 12, bo od jakiegoś czasu cierpię na bezsenność i zasypiam późno w nocy, więc też czuję jakby było późne popołudnie ;-)
BTW, powoli muszę zacząć się przestawiać, bo potem znów będę siedziała nieprzytomna na zajęciach.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 14:06, 30 Gru 2009
hej Raz :D ja ostatnio sobie siedziałam do 3 i dostałam OPR od rodziców xDD "zabijesz się" - tak, napewno ^^
Junius napisał:
ja też dzisiaj wstałam dosyć wcześnie (przed 9), a zazwyczaj śpię do po 12
właśnie ja tak samo :D ale dziś musiałam dużo rzeczy pozałatwiać... więc zerwałam się bladym świtem xD
Junius napisał:
powoli muszę zacząć się przestawiać, bo potem znów będę siedziała nieprzytomna na zajęciach.
hahaha, to przestawiajmy się razem xD ale to po nowym roku.... :>
a i podobno miałaś problem z kupnem butów? wiedz, że doskonale Cię rozumiem - ostatnio polowałam na nie, jak mi się jakies podobały, to oczywiście nie było mojego numeru :P
aha Raz, bardzo ładny rysunek :D tylko moim zdaniem powinieneś jeszcze dorysować dłonie. Takjawiem, że potencjalne rączki są pod sercem, ale i tak są dziwnie małe :D jakaś ich część powinna wystawać :D ale ja się nie znam xD
Ja mogę zacząć od jutra, ale wiem, że jak nic mnie nie zmusi to wstania, to moje postanowienia raczej nie wypalą. No ale cóż, spróbować zawsze mogę (:
Co do butów to nawet mi nie mów, mam już dość tego latania i przymierzania. Dzisiaj pojechałam do innego miasta i też nic, pecha chyba jakiegoś mam.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 14:15, 30 Gru 2009
Ja znikam, wypadało by się pouczyć, ale jakoś nie potrafię się zebrać w kupę i z niczym ruszyć.
Miłego dnia, do napisania później :*
Sro 14:18, 30 Gru 2009
A co masz do wykonania na ten jakże szlachetny ale nudny przedmiot ?
Teraz zaczęliśmy dynamikę a po tej przerwie mamy sprawdzian z kinematyki czyli ruch jednostajny prostoliniowy, ruch jednostajnie zmienny, ruch niejednostajnie zmienny i ruch krzywoliniowy.
Sro 14:34, 30 Gru 2009
Chasper, ja wiem, że dłonie powinny być. Ale dłonie są tą częścią ciała, której za nic nie umiem dobrze narysować. Wiem, że to nie jest doskonałe, wiele detali się nie zgadza perspektywicznie.. :roll: Ale może z czasem się nauczę ;)
A co masz do wykonania na ten jakże szlachetny ale nudny przedmiot ?
projekt o średniowieczu :P trochę tego jest, ale już wszystko mam wydrukowane, teraz czeka mnie wycinanie i naklejnie :P a to jest najgorsze, bo nigdy nie wiadomo, jak rozplanować...
lesio napisał:
Teraz zaczęliśmy dynamikę
matko, to nieźle was koszą. my zaczęliśmy pracę, moc i energię
Dodano 36 sekund temu:
Raz rozumiem :D ja za to za Chiny ludowe nie umiem rysowac twarzy xD
i moje ludki wygladają jak zombiaki :P zresztą chyba kiedys ci nawet pokazywałam?
matko, to nieźle was koszą. my zaczęliśmy pracę, moc i energię
Taki profil, taki los :D
Chasper napisał:
projekt o średniowieczu Razz trochę tego jest, ale już wszystko mam wydrukowane, teraz czeka mnie wycinanie i naklejnie Razz a to jest najgorsze, bo nigdy nie wiadomo, jak rozplanować...
Współczuję, nigdy nie lubiłem czegoś takiego robić a w gimnazjum babka na co chwila takie coś wymyślała :?
Sro 14:47, 30 Gru 2009
Fizyka to pikuś. Przyjdźcie sobie do mnie na "układy mikroprocesorowe" to jest hardcore przez duże "H" xD
Chasper, tak pokazywałaś mi kiedyś ;) Zawsze można powiedzieć, że to jest "człowiek bez twarzy" taki rodzaj abstrakcji i coś to tam wyraża xD Masz szeroki wachlarz możliwości ;)