Nimfka, czyli ogółem to, co kocham najbardziej, tak? Very Happy
TAK dużo zÓa :twisted: choć
Spojler:
do takich orgii jak w HuK'u nie dochodzi :twisted: :twisted:
Sro 21:42, 30 Gru 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sro 21:44, 30 Gru 2009
Ach, zÓo to jest to, czego mi potrzeba Twisted Evil
Spojler:
Spojler:
Bo HuK to był HuK Twisted Evil
Tak to prawda, ale tu jest jeszcze lepiej,
Spojler:
bo nie ma tych shippowych wojen, ale nie wracajmy lepiej do tego :?
Muszę niestety uciekać :? Shevo obiecaj że będziesz częściej zaglądać do nas :D
Dobranoc, wejdę jeszcze późnym wieczorem/nocą, ale teraz już nie będę przeginać, bo moja mama się przyczepi :D
Sro 21:49, 30 Gru 2009
Naród powraca po Housie.... ;)
Trzymajcie za mnie kciuki jutro, żebym się nie zgubiła w Warszawie i żeby wszystkie autobusy i tramwaje przyjechały na czas.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 22:36, 30 Gru 2009