31. minuta mnie zabiła, o ile duchy mogą umierać. Ale nawet Leśmian stwierdził, że "nigdy dość się nie umiera", więc... ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ulka95, bez przesady. Ten czas jakoś wyjątkowo świetnie mi idzie. Wszystkie nieregularne zaliczone na 5. Regularne to proste. Ogólnie jakoś te przeszłe. Bo w poprzednich robiłam sobie zaległości.
O tym mogę powiedzieć naprawdę wiele i z przyjemnością ;)
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 22:03, 12 Sty 2010
nigide nawet nie wiedziałem że on jest w stanie tak przerwać grę wiadomo komu...
Spojler:
mi to szkoda tego pacjenta... może mniej by mi było szkoda jakby swoją żonę widział niedawno a tak poświęcić własne życie dla sprawy
hej Hambarr widać cię, ale ja oglądałem House'a właśnie...
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 22:06, 12 Sty 2010
whatever, spoko;)
chyba po prostu nie jestem w temacie:P
Ulka95 napisał:
Kto to powiedział?
ja! ten mały skrzacik w koszulce z Chaseronem:P
Hej Cal, hej Mirela:D
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 22:07, 12 Sty 2010
Caellion, miałam właściwie takie same odczucia, szkoda go. :(
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Caellion a miałeś takie wrażenie, że pod koniec odcinka okazało się, że Nora jest żoną pacjenta? Są uderzająco podobne i wtedy naprawdę współczułem Norze, że nie wiedziała gdzie jest jej mąż, a on umiera kilka ścian obok... Ale później zorientowałem się, że to zupełnie inna aktorka :shock:
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Wto 22:11, 12 Sty 2010
A ja co do postaci pacjenta z tego odcinka mam bardzo złe odczucia:
Spojler:
Jego przyjaciel poświęcił się dla niego, ryzykował życiem aby przyprowadzić 13 do magazynu narkotyków. Udowodnił swoją wielką przyjaźń i poświęcenie. A on ? Bez problemu mógł do tego nie dopuścić jeżeli tylko poprosiłby go żeby z nim został, ale puścił go i zmarnował mu całe życie. Jak dla mnie postąpił jak zwykły fałszywy frajer.
Wto 22:11, 12 Sty 2010