jeanne, dlatego Cię nie zauważyłam wcześniej, bo byłam pochłonięta czytaniem relacji z biegu :wink: Zgadza się, była 1., 10 km klasykiem to w sumie jej koronny dystans :D
Sob 13:15, 16 Sty 2010
A jak już będziesz to robić przede mną, to zajmij się moim rozporkiem, bo chyba się sam rozsunął. Przynajmniej w ten sposób mi się odwdzięczysz.
Ostatnio zmieniony przez Dr Gregory House dnia Sob 13:22, 16 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Sob 13:16, 16 Sty 2010
Wiwat! Wiwat wszystkie stany! A teraz tylko wystarczy pokazać to maagdzie i będzie musiała mi ustąpić. Wspaniale.
Tak więc, póki jeszcze się na dobre nie rozkręciłam, znikam, aby nie dostać bana i nie obrazić reszty forum. Pa.
mam lęk przed upadkiem (przy facetach i nie tylko Razz).
Uuu :( To musisz go pokonać! Pokaż mu, że jesteś sprite, a nie pragnienie! ;)
Na mojej lewej nodze wygląda jakbym miała dwie kostki :d Jestem hardkorem ;)
Wiwat! Wiwat wszystkie stany! A teraz tylko wystarczy pokazać to maagdzie i będzie musiała mi ustąpić. Wspaniale.
Tak więc, póki jeszcze się na dobre nie rozkręciłam, znikam, aby nie dostać bana i nie obrazić reszty forum. Pa.
nie rozumiem z tym pokazywaniem maagdzie, no ale widać jestem zbyt głupia na to ;]
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Sob 13:18, 16 Sty 2010
wszyscy komplementują mój baner ;D
to się Hambarr należy ;)
Hambarr napisał:
tak we mnie wierzysz?
no jasne:)
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 13:19, 16 Sty 2010
wszyscy mi mówą, ze jak coś to żebym leciała na tyłek xD
Ostatnio zmieniony przez Immortal dnia Sob 13:20, 16 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Sob 13:19, 16 Sty 2010
hattrick spoko. Możesz klęczeć jak tak lubisz. A jak już będziesz to robić przede mną, to zajmij się moim rozporkiem, bo chyba się sam rozsunął. Przynajmniej w ten sposób mi się odwdzięczysz.
nie rozumiem z tym pokazywaniem maagdzie, no ale widać jestem zbyt głupia na to ;]
Immortal, może po porostu nie w temacie ;)
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 13:20, 16 Sty 2010
Tak :hahaha: W jakiejś gazecie była i mi mamuśka przyniosła. A potem jak rozmawiała z koleżanką na ten temat to mi chciała ją zabrać, bo podobno jest nie dla mnie. Uświadomiłam ja, że ja nie o takich rzeczach czytałam :D
Cytat:
chyba w podstawówce jak trzeba było umieć tylko definicjęRazz
Nie miałam w podstawówce chemii :( Najbardziej mnie rajcowało uzupełnianie równań :D
Cytat:
to zajmij się moim rozporkiem, bo chyba się sam rozsunął.
Nie żebym wyszła na cnotliwą, ale jest przez 22 i takie wyznania raczej przekazuj na PW, albo zakryj chociaż w spoiler, bo nie wszyscy mają ochotę to czytać.
Cytat:
Jea- jaką?
Córka morza or something like that :D
Żaneta spoko, moze dzisiaj sie zabiorę za ubranko dla Ciebie :twisted:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 13:20, 16 Sty 2010
wszyscy mi mówą, ze jak coś to żebym leciała na tyłek xD
dzisiaj słyszałam, ze najlepiej na bok leciec
Sob 13:21, 16 Sty 2010