_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 20:58, 15 Sty 2010
i za to masz ode mnie kolejkę! zaraz się uśmiechnę do lesia *uśmiecha się do lesia* kolejka dla tej pani Very Happy
Nem, no to Twoje zdrówko ;)
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Wróciłam! :D Co robicie z Chasem?? :twisted: :twisted:
lesio, moge dostać drinka? ;) chyba jestem troche w tyle
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
nie bój się, krzywdy Ci na pewno nie zrobie :twisted:
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pią 21:00, 15 Sty 2010
Misiaki, niestety musze juz lecieć :( Strasznie mi smutno, że tak krótko balowałam :( Ale i tak jestem zadowolona z tańców, GorillA dzięki za wspaniałe tańce. Ula, hatt zyczę wam wszystkiego Housowego i Dobrego no i tego zÓego :twisted: Paa ;*
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 21:00, 15 Sty 2010