chyba już wszyscy sie ulotnili więc... dobranoc *gasi światło*
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 1:07, 08 Lut 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 1:15, 08 Lut 2009
Cześć!
Nie mogłam zasnąć, obudziłam się o siódmej, wczorajsza dobra pogoda gdzieś poszła i jest jakoś tak be.
Ale będzie lepiej. Musi być :)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 10:43, 08 Lut 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 11:02, 08 Lut 2009
Pada to mało powiedziane. Dodatkowo wieje wiatr a mój pies chce wyjść :killer:
LtM to Lie To Me? Jeśli tak to całkiem dobry jest ten serial. Na swoim blogu zawsze daje linki do odcinków-dla zainteresowanych.
Nie 11:03, 08 Lut 2009
Dobrze, że mój piesek siedzi na dworze cały czas ;)
Ja nienawidzę deszczu, po prostu. Chyba, że jest taki ciepły, letni, to wtedy biegam po polu :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Nie 11:09, 08 Lut 2009
Hej kochani :*
A ja jestem wyspana :D
U mnie pochmurnie, ale nie pada :D
Nie 11:12, 08 Lut 2009
Nie 11:15, 08 Lut 2009
Hej wszystkim niedzielnie i pochmurno, nie pada, temteratura ok +2.
Ja już po kościółku, zapomniałam wczoraj wieczorem wyjąć z zamrażalnika mięcho, więc zmiast koteltów, będę musiała zrobić w całości, zaraz przyjeżdża mój Tato i jedziemy razem na cmentarz do Mamy, jeszcze tylko zgram Tacie film na plytę (My Fair Lady), chłopcy pojechali na lotnisko odebrać swojego ojca z wypadu do Hiszpanii, potem jadą na trening, choć nie wiem czy Michu da radę trenować, bo prawy bark nadal potwornie obolały, ściągnął mi się jakiś film, ale nie ma napisów - tzn. są, ale nie polskie i już jakby wkomponowane w film, więc jak nawet ściągnę polskie, to się nie da odczytać...
Ufff..
No to lecę - miłego dnia :)
Ostatnio zmieniony przez lizbona dnia Nie 11:17, 08 Lut 2009, w całości zmieniany 1 raz
Nie 11:16, 08 Lut 2009
Hej potworki :*
U mnie słońce świeci, lekki wietrzyk i gdyby mi się tylko chciało, to bym wyszła na pole :lol: Na razie jedyne moje plany, to skończyć w końcu seans filmowy XD