Marg oh! Tyle mnie omija przez tą senność! Jak ona moze opuścić Sypialnię Bruk? Czyja to wtedy będzie sypialnia? I dlaczego Darla nie zmartywchwstanie tak jak Tejlor? Niech Tejlor użyje swoich magicznych mocy żeby wrócić do życia koleżankę, no heloł. A kanciastogłowy jest zły i niedobry i sie puszcza. ot co.
właśnie ja musze sama przeżywać i oglądać smutna Bruk...
No pewnie zacznie być sypialnia Dony :cry: Właśnie Tejlor mogłaby w końcu do czegoś sie przydać,skoro to ona winna,a ta podła nic ;/ Tak,ale sadze,ze to nie ostatni numer kanciastogłowego ;/
Marg mnie serce aż się kraja, kiedy widzę jak Bruk tęskni za R. :( Ale myślisz, że R. tak długo pociągnie? No może mówi się, że stary, ale jary, ale w tym przypadku chyba pompkę będzie musiał kupic :roll:
A jaki inny zastęp w całej Polsce podczas warty nocnej sprzedał jakimś imprezowiczom 30m drewnianego ogrodzenia ? Potem odzyskaliśmy znaczną część ale drużynowy nas złapał jak wstawialiśmy go na miejsce. I potem musieliśmy przez 4dni, zasuwać na harcówce przy porządkowaniu magazynów :D
Wto 23:38, 19 Sty 2010
Marg mnie serce aż się kraja, kiedy widzę jak Bruk tęskni za R. :( Ale myślisz, że R. tak długo pociągnie? No może mówi się, że stary, ale jary, ale w tym przypadku chyba pompkę będzie musiał kupic :roll:
Ale najgorsze w tym jest,że on ciągle mówi,że kocha tylko Bruk... Pewnie niedługo zacznie ją namawiać na zostawienie męża i jak ona sie zgodzi, to on pewnie ja zostawi :cry: i wiesz nie wiadomo czy pociągnie...
Wto 23:40, 19 Sty 2010
lesio wow, a ja myślałam, że takich świrusów już na świecie nie ma
A to że wypisaliśmy dyplom za udział w między drużynowych zmaganiach w
Spojler:
turnieju penisa stołowego
to już nawet nie wspominam :D Ale jak można się domyślić jestem dosyć spokojnym i opanowanym człowiekiem to stanowię w tym zastępie hamulec bezpieczeństwa. Czasami zastanawiam się co by chłopaki robili jak by mnie nie było :hmmm:
Wto 23:45, 19 Sty 2010