maybe_55, nie daj się zwieść, on nie jest łagodny... Już ja pamiętam niecne porywanie i wyskakiwanie z zarośli :twisted:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Już ja pamiętam niecne porywanie i wyskakiwanie z zarośli
? :shock: ?
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 13:51, 20 Sty 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 14:00, 20 Sty 2010
Mnie :twisted: 7. października 2009, mam dowody. :twisted:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ej przeciez to ja podobno porywam ludzi do lasu :hahaha:
Cytat:
maybe_55
Fanka Hilsonka o niezwykle pogodnym usposobieniu. Jest bardzo uzdolniona fotograficznie, co zresztą szybko zauważyli i docenili forumowicze, przyznając jej tytuł najlepszego fotografa.
Miła, pełna entuzjazmu i energii. Jej szaleństwem jest to, że lubi porywać innych do lasu, zwykle w zacnych i niecnych celach. Poza tym aniołeczek.
Sro 14:09, 20 Sty 2010
Shee złapała szalik, więc zakładaj koszulkę z Garfieldem, i chodź^^
hattrick napisał:
twoje owce są podobne do tych z teledysku Holly Dolly
Ja nie wiem czyt to nie te same. :mrgreen:
Sro 14:14, 20 Sty 2010
Chyba nie. Bo tam jedna była mniejsza a druga więkasza. Tu obie są jednakowe :)
Sro 14:18, 20 Sty 2010