Hmm... Przemyślę ten niesamowicie ciekawy i ogromnie kuszący temat :D
Tymczasem idę, bo mam dość siedzenia przed komputerem.
Pa pa :*
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 11:58, 10 Lut 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 12:07, 10 Lut 2009
A ja wróciłam ze sklepu :twisted: Nabyłam masę czerwonych lizaków, serek, bułki i czekoladę do ćwiczenia silnej woli xD A teraz zabieram się za oglądanie Prywatnej Praktyki ^^
A ja nadal w szkole :?
Naprawdę macie dobrze że w domu siedzicie :D
Widzę że rodzeństwo wyprzedajecie :lol: to ja mogę dodać moją siostre do waszego dwupaku :hahaha:
Jak ja chce ferie i Hałsa :( a jeszcze mnie głupia baba z matmy wkurzyła
Wto 13:38, 10 Lut 2009
Heloł w porze obiadowej - w brzuchu mi burczy :?
Za oknem popaduje sobie z cicha coś, co przypomina raczej grad niż śnieg, ogólnie ponuro.
Wpadłam tylko na chwilę przywitać się i znów wracam do sterty papierzysk :)
Do miłego wieczorkiem.
Wto 13:45, 10 Lut 2009
Cechy: Spokój, Statystyka, Miłość do ludzi
Lubi: Skakać
Nie Lubi: Upalnych dni
:mdleje:
Chyba durne blogi stały się moim sposobem na nudę :mrgreen:
Dodano 26 minut temu:
:hahaha: padłam
Spojler:
Jolanta Rutowicz jak sama mówi " nie jest zupą ogórkową żeby ją lubieć" Obecnie ma 24 lata. Pochodzi z Piotrkowa Trybunalskiego ale obecnie mieszka w Warszawie.
dobry ponownie..... chociaż czy ja wiem czy dobry?
dziś mam masakre naukową, nawet nie chce mi się za bardzo wymieniać co mnie czeka ;]
Arroch, tylko Ty uważaj na siebie podczas czytania tych blogów żebyś czasem nie trafiła do tego szpitala co ToAr po swojej słynne terpaii :] :twisted:
no nic na razie //ort. uciekam w świat naukowy :killer:
Skończyłam oglądać to, co mi się ściągnęło i miałam iść molestować historię, ewentualnie biologię, ale mi się nie chce. Idę spać.
Arroch tylko żeby Ci te blogaski na mózg nie padły :mrgreen:
:cmok:
Coś ostatnimi czasy cicho na forum.
Próbowałam, niczym Holmes :D, wydedukować czym to jest spowodowane. Potrzebuję Watsona :hahaha:
O, 900 postów :) Ktoś ze mną wypije?
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 17:09, 10 Lut 2009