_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 19:08, 24 Sty 2010
Tomku, tak myślałam :twisted: Kto by tam tęsknił za obślinianiem :mrgreen:
Dodano 41 sekund temu:
maagdaa Heeej ;* *obślinia* :mrgreen:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:09, 24 Sty 2010
Chasper zależy co lubisz jeśli kręci cię oglądanie musicali i patrzenie jak Penelope wypina się na ekranie to zdecydowanie Nine
ale jeśli chcesz iść do kina na film który cię zachwyci i podczas którego ani razu nie pomyślisz ile do końca w którym fabuła wciąga (no i do tego co chwilę myślisz "istny House") Sherlock.
ogólnie ja wychodząc z Nine powiedziałam " całkiem przyjemny" wychodząc z Sherlocka zachwycałam się godzinę :mrgreen:
na avatarze nie byłam i chyba się nie wybiorę.
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:10, 24 Sty 2010
ale jeśli chcesz iść do kina na film który cię zachwyci i podczas którego ani razu nie pomyślisz ile do końca w którym fabuła wciąga (no i do tego co chwilę myślisz "istny House")
cholercia, Nem, aleś mi dała wybór ^^
pewnie skończy się na tym, że pójdę na oba :P chociaż trzeba będzie się postarać o wspomożenie finansowe xD
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Nie 19:13, 24 Sty 2010
Nem Bo się zachwycałaś godzinę Sherlockiem i w ogóle :mrgreen:
Nie 19:13, 24 Sty 2010
Chasper ja specjalnie nie szaleję za musicalami więc wybór dla mnie jest oczywisty ale jak ktoś je lubi to chyba najlepiej iść na oba filmy ;D
Ewcia a kto sie nie zachwycał ? jak wczoraj byłam jeszcze raz w kinie to przy każdym plakacie Sherlocka wzdychałyśmy <3
Spojler:
ta scena kiedy ledwo czołga sie po podłodze całkiem pijany i moje "House" na całą salę :hahaha:
dobrze ze na sali były oprócz mnie i mojej koleżanki tylko 2 czy 3 osoby XD
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Nie 19:15, 24 Sty 2010
kuurczę, a ja właśnie lubię :D a potem z przyjaciółka lubimy sobie rozkminiać kroki taneczne no i je wykonywać :twisted: oczywiście zawodząc przy tym niemiłosiernie :lol:
Nem, ten facet na Twoim ubranku ma boskie okularki <3
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Nie 19:19, 24 Sty 2010
Nem Ta scena była boska :hahaha: Poprostu Kocham GO! ;*
Nie 19:20, 24 Sty 2010
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
kuurczę, a ja właśnie lubię Very Happy a potem z przyjaciółka lubimy sobie rozkminiać kroki taneczne no i je wykonywać Twisted Evil oczywiście zawodząc przy tym niemiłosiernie Laughing
ohh to idź na Nine a ja potem chcę zobaczyć jak wykonujesz ruchy Penelope *ślini się na samą myśl* :twisted:
Ewa nie tylko ty go kochasz <3 wszystkie sceny były boskie już 1. mnie zachwyciła
OMG! ściągnęłam popsute GA :roll:
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Nie 19:24, 24 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
Nie 19:21, 24 Sty 2010