Ja Cię widzę Ann, ja Cię widzę! :)
Cześć swoją drogą ;*
(A nawet BTW, jeżeli Shee nie patrzy ...)
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Nie 22:02, 24 Sty 2010
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Nie 22:04, 24 Sty 2010
Trzymajcie kciuki, jutro oficjalnie rozpoczynam sesję pierwszym egzaminem z historii wychowania :lol:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 22:08, 24 Sty 2010
Cześć swoją drogą ;*
(A nawet BTW, jeżeli Shee nie patrzy ...)
Shee zawsze patrzy :twisted:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
ann to było tylko zaliczenie z ćwiczeń, ale potrzebowałam go żeby dopuścili mnie do sesji egzaminacyjnej i się udało ;-) co prawda wszystkie dostałyśmy tylko 3, ale ważne, że zaliczone. Byłaby wyższa ocena, bo ponoć napisałyśmy (tak, pisałyśmy, jednak nie było ustne) to bardzo dobrze, ale w ramach kary za nieobecności dostałyśmy 3.
Znikam, dobranoc :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 22:13, 24 Sty 2010
Mirela, ostre słowa, a na dodatek polski tłumacz skorzystał z naszego jakże bogatego słownictwa (fuck i shit mogą się schować przy naszej ilosci!), niemniej jednak duuuuużo w tym racji.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Junius dzięki za wiadomość . Następnym razem bądź dłuższej ! Dobranoc, kolorowych :*
Ja już dziś nawet tego nie skomentuję . W ogóle mnie to nie bawi . Wygląda na to że niektórym naprawdę bardzo się nudzi . Powodzenia , jak nawet nie umieją pisać poprawnie po polsku .
Dziś dostanę nerwicy po prostu .
Trochę w tym filmiku prawdy ale czy bzykał chłopców czy nie i tak był sobą jedyne co mnie dziwi to to że nikt nie zaskarżył jeszcze twórcy tego nagrania.
Właśnie w tej piosence nie chodzi o to, czy on bzykał chłopców, staruszki czy przydrożne drzewa, tylko o to, że nagle wszyscy którzy mówili, że on jest takim psycholem nagle zapałali wielkim uczuciem do niego.
A moze to tylko mi sie tak wydaje, że to o to chodzi :wink: