to rozdziewiczyłeś swój indeks? pierwsza dwója za Tobą?
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 0:27, 27 Sty 2010
Sro 0:31, 27 Sty 2010
już mi się zaraz nowy House prawie ściągnął, ale jak tam będzie coś o ucinaniu głów to nie wiem, czy się cieszyc :P
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sro 0:37, 27 Sty 2010
Sro 0:37, 27 Sty 2010
Sro 0:41, 27 Sty 2010
Ja juz obejrzałam Housa Very Happy Raz w nocy i raz jak wróciłam ze szkoły Very Happy
Jak oglądać, to tylko w nocy, bardziej nastrojowo (tylko nic nie kojarz sobie, mówie tak na wszelki) :D
Lece już, dobranoc rybki!
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sro 0:49, 27 Sty 2010
Jak oglądać, to tylko w nocy, bardziej nastrojowo <tylko> Very Happy
Zgadzam się ;) Dlatego dla mnie wtorki powinny być ustawowo wolne, czy jakoś tak :hahaha:
Ja też uciekam ;X Zanim zasnę będzie pewno 3, wieć nie zostanie mi długo na rozkoszowanie się snem i snami :X
Spojler:
dzisiaj np. śniło mi sie, ze z koleżanką w szkole znalazłyśmy na schodach paczkę różowych papierosów, które wzięłyśmy, a które potem okazały się pustą paczka po prezerwatywach :X wolę nie znać znaczenia takiego snu
ja też zmykam dzisiaj wyniki trzech egzaminów, trzymajcie kciuki
dobranoc.
Sro 0:55, 27 Sty 2010