dza, każdy inaczej sobie radzi :)
Ja tam bardzo rzadko zwierzam się komukolwiek. Pewnie kiedyś eksploduję z nadmiaru uczuć.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 16:08, 28 Sty 2010
hattrick tylko nie rozumiem jednego, wytłumacz mi, dlaczego niby szanuje mniej swoich przyjaciół? :) Chyba nie zrozumiałaś dowcipu i ukrytej w nim puenty :P
Ale ok, jak ktoś ma przyjeciela na forum to fajnie, zawsze to jakaś forma kontaktu :)
_________________ 'Nie ważne jak lecisz ale to gdzie spadniesz!' Wysłany:
Czw 16:10, 28 Sty 2010
Chyba nie zrozumiałaś dowcipu i ukrytego w nim puenty
możliwe. Mój umysł nie grzeszy bystrością. Tym bardziej trudno wykryć ton żartobliwy w wypowiedzi kogoś, kogo się nie zna. Nie miałam pojęcia, że taki dowcipny jesteś. No ale teraz już wiem.
Oh! Gdzie moje maniery? Nie przedstawiłam się. Zwę się hatttrick. Łatwo określić moją skromną osobę kilkoma słowami - hilsomaniaczka, hazardzistka, krytyk, wredna jędza, egoistka. Miło mi cię poznać.
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 16:16, 28 Sty 2010
ann Hej ;) A mozesz pokoazać ;)
mrukasia Hej :D Tak takie zamiecie, byly ;P
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 16:22, 28 Sty 2010
Aniu, skoro ja pokazałam film z ogniska, to Ty tym bardziej możesz pokazać swój ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Czw 16:24, 28 Sty 2010
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Czw 16:34, 28 Sty 2010