Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 20:26, 29 Sty 2010
Ehh, no dobrze. :D Trudno :D Tak, czy tak chcę ! :twisted:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 20:26, 29 Sty 2010
Skoro jestem psychologicznym iluzjonistą, to na obrazku jest właśnie on, Derren Brown. Jest po prostu... niesamowity. Słowami nie można oddać tego, co robi z ludźmi. Stosuje wszelakie techniki manipulacji, hipnozę, sugestię i inne tego typu sztuczki. A i ten jego głos... *rozpływa się*
ahaaa... :P
*znika*
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 20:27, 29 Sty 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 20:28, 29 Sty 2010
Jeanne to jak będziesz rozdawać to mi też trochę możesz dać :P
Pią 20:29, 29 Sty 2010
Nie bo ja się wiercę, a ty nie masz wgłębień Rolling Eyes
2 mam! w miejscu gdzie powinien być biust hahaha
oj już nie przesadzaj, na pewno nie masz :D
Ulka u mnie nic ciekawego :P
Pią 20:31, 29 Sty 2010
*podbiega do jeanne, zabiera trochę biustu i ucieka do schowka go sobie przymontować* :twisted:
Pią 20:31, 29 Sty 2010
jeanne, Ty i Twój biust jesteście rozchwytywani :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 20:32, 29 Sty 2010