Hambarr to współczuję, ja po spotkaniu z Sevir wracałam 20 minut pieszo do domu i myślałam że zamarznę :?
Ulka nie jesteś :P
Sob 17:23, 30 Sty 2010
nimfka czy ja wiem, czy takie cudowne :P tzn. zdjęcia są przeurocze, ale z ubranka nie do końca jestem zadowolona.
Mhm, dołączyła, już jej nigdzie nie puszczę :twisted:
Ja też jestem aspołeczna i w dodatku poprzewracało mi się w głowie przez filozofię, niektóre zdania (np. "coś, ponad co nie można pomyśleć niczego większego) są rozwalające.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 17:24, 30 Sty 2010
O serialach mówicie? Ja się znowu wkręciłem w jeden, który kiedyś oglądałem xD
Ja sie ostatnio wkręciłam w "californication" :D Ten serial mnie rozbawia :mrgreen:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 17:26, 30 Sty 2010
Ja się już ewakuuję, filozofia mnie goni, do napisania później :P
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 17:34, 30 Sty 2010