Ooo, znalazłem kolejną przepiękną piosenkę Dido :)
A teraz słucham Safe Trip Home na okrągło :D Boję się, że mi się znudzi.
Prawda, że wy też tak macie? Słuchanie piosenki na okrągło sprawia, że znamy każdy jej dźwięk i niczym nas nie zaskakuje, bo sami możemy ją perfekcyjnie odtworzyć w głowie... ciekawe :)
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Pon 19:46, 08 Lut 2010
Pon 19:47, 08 Lut 2010
Ooo, znalazłem kolejną przepiękną piosenkę Dido Smile
A teraz słucham Safe Trip Home na okrągło Very Happy Boję się, że mi się znudzi.
Prawda, że wy też tak macie? Słuchanie piosenki na okrągło sprawia, że znamy każdy jej dźwięk i niczym nas nie zaskakuje, bo sami możemy ją perfekcyjnie odtworzyć w głowie... ciekawe
Jig, dziękuję ;-)
Musimy wytrwać, czego się nie robi dla tej boskiej kobiety! Ja chcę już, już. Kto jeszcze ma zamiar oglądać?
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 19:48, 08 Lut 2010
Zdradzę Ci, że codziennie wsysam w siebie kilka odcinków
Ja też jak zaczęłam oglądać, to leciałam po ok. 5 odcinków dziennie :)
Ale nie mam ulubionego sezonu, nie cierpiałam Lajli, ale drugi sezon mocno trzymał w napięciu, więc też mi się podobało.
JigSaw napisał:
A moją ulubioną postacią jest Maria LaGuerta <3 Boska :X
ee.. a nie Rita? :hahaha:
najbardziej boski jest Dex <3
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pon 19:50, 08 Lut 2010
Aniu, co się dzieje? Skoro już zaczęłaś, wszyscy są zaintrygowani i właśnie trzymanie w niepewności wprawi nas w gorszy nastrój ;)
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Pon 19:53, 08 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 19:51, 08 Lut 2010
JigSaw Dexter co sezon jest lepszy, finał 4 serii to majstersztyk, najbardziej podobał mi się właśnie 4 sezon
Właśnie ciekaw jestem jak rozegrają sprawę Trójkowego, bo na razie wygląda jakby mu Dex odpuścił. Widziałem gdzieś, że finał miał jedną z największych oglądalności. więc czekam z niecierpliwością XD Heh...a ostanio Rita pojawiła się w Desperate Housewives LOL
Słyszałem plotki, że piątego sezonu nie będzie? Czy to prawda?
P.S A czy jest ktoś kto ogląda serial V (Visitors)?
Ann łot hepen?
Cytat:
ee.. a nie Rita? hahaha
najbardziej boski jest Dex <3
Rita też jest hot, ale nie ma to jak porucznik LaGuerta! Jest boska! Z chęcią bym ją sparingował z Cuddy XD
Lubiłem też Ellen. Prawie się popłakałem jak umarła.
Od Dextera wolę ANgela :LOL:
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Pon 19:53, 08 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
finał 4 serii to majstersztyk, najbardziej podobał mi się właśnie 4 sezon
Spojler:
Okrutnie się skończył. Mam nadzieje, że to będzie jakaś halucynacja..
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
U mnie wszystko w porządku. Trochę mnie głowa boli. A jakie dobre strony życia są u Ciebie? :)
Słyszałem plotki, że piątego sezonu nie będzie? Czy to prawda?
Właśnie też bym chciała wiedzieć. Byłam na amerykańskiej stronie, ale tych newsów nie rozumiem, ani o piątym nic nie wyczytałam
Pon 19:53, 08 Lut 2010
JigSaw nie wiem czy będzie piąty sezon, choć byłby ciekawy. Nadrabiaj, aby obejrzeć finał mi szczęka opadła i wisiała z 15 minut po jego obejrzeniu.
Cytat:
P.S A czy jest ktoś kto ogląda serial V (Visitors)?
niet, za dużo seriali już oglądam
Dodano 42 sekund temu:
sinaj wątpię ;) chodzi o to co napisałaś w spoilerze
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 19:53, 08 Lut 2010