Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
|
taaa. coraz większy cham z niego...
|
|
Sro 20:07, 10 Lut 2010 |
|
ola_baca
Patomorfolog
Ostrzeżeń: 1
Miasto: Chrzanów
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
nimfka
Nietoperek
Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
|
|
|
tylko, żeby się odegrać, a nawet nie odegrać, bo to prędzej House miałby się za co na nim odgrywać...
gra cwaniaka zbyt pewnego siebie...
|
|
Sro 20:29, 10 Lut 2010 |
|
ola_baca
Patomorfolog
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
nimfka
Nietoperek
Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
|
|
|
najbardziej mnie wkurzył motyw, ze mino tego,z ę tyle przeskrobał w ciągu dnia (zakład z Housem i motyw z nianią),a nimo to był taki pewny siebie wieczorem... Był pewny, zę Cuddy mu wybaczy, jakby już nie takie przekręty robił i nie wspierał ją w ciężkich dniach, a ona zawsze o wszystkim zapominała...
Nie lubiłam go już od początku 5 serii :/
|
|
Czw 19:00, 11 Lut 2010 |
|
ola_baca
Patomorfolog
|
Powrót do góry |
|
|
|
O tak im bliżej końca tym bardziej go nienawidzę i to nie tylko przez sympatię dla House'a i tego że chcę by był z Cuddy. Odcinek o Cuddy znakomicie pokazuję, że Lucas jest chamski, wredny, zbyt pewny siebie. Dziwi mnie tylko trochę jego przemiana- jako detektyw wydawał się trochę nieporadny pamiętam scenę jak na ulicy śledził jakoś dziewczynę i słabo mu to wychodziło okropnie, a tu nagle taki inteligenty, włamuję się do domu House'a i Wilsona, robi im numery, a oni długo się nie umieją połapać, udaję mu się być z Cuddy, nie wiem dla mnie to trochę dziwne :shock:
|
|
Sro 18:23, 12 Maj 2010 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca
Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lucas z Housem mógłby istnieć, ale tylko jako detektyw. I co z tego, żę jsest z Cuddy, ale on jest dla niej za mało ciekawy. Ale w sumie lepiej Cuddy być z nim niż w ogóle samą. Jestem zwolenniczką Huddy a nie Luddy. ten związek nie miał przyszłości....
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sob 6:04, 14 Sie 2010 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog
Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pod koniec 6 sezonu między nim a Housem było dobrze.
Mam nadzieje że wróci w 7 sezonie ale nie jako dupek tylko śmieszny detektyw z 5 sezonu.
|
|
Wysłany:
Sob 7:33, 14 Sie 2010 |
|
kamil100
Stażysta
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamil100, raczej wątpie żeby wrócił. Między nim i Cuddy wszystko skończone, dostał kosza. Myślę, że mógł się spodziewać tego ,nawet w dzień zaręczyn, bo House choć pijany wyzanał przed nim, że kocha Cuddy i vice versa. Nie ma się co oszukiwać...
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sob 20:39, 14 Sie 2010 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog
Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
|
|