Shitzune , dam raport . Być może jutro . Na gg . Kotku , a ja proszę żebyś mi opowiedziała całą sytuację o tym kimś . Żeby mi się wszystko to nie poplątało bo moje dwie koleżanki chyba są w takim okresie że nie wiedzą co robić z chłopakami i z każdym krokiem muszę im obu doradzać co i jak . Najgorzej jest z tym odpisywaniem smsów :?
Ja też mam próbne . Gimnazjalne . Tak na pocieszonko . Ale wiem że matura to o wiele większy stres . Ale będzie dobrze :* ! Ja jutro od rana muszę robić testy i jeszcze pojechać by dokupić a potem rozwiązywać . Nie wspomnę o nauce na sprawdzian z geografii - z całej Polski , mapy i biologii . Niee no .
Alan ale ja zwykle optymistycznym człowiekiem jestem . Chyba zima tak na mnie działa :< Ja Ci nie dam spokoju z tym Grantem . Będę do Ciebie pisała kilkanaście PW :twisted:
A teraz zmykam . Dobranoc wszystkim :* Shee , i lowe juu !
O, przeklęta sentencjo...! Z przyzwyczajenia na łacinie wszyscy czytamy to ostatnie słówko "viczi", a wtedy ferula idzie w ruch... :D
Hej, Ewel (:
Dodano 1 minut temu:
Alan, ty masz po prostu ponadzmysłowe umiejętności ;)
Ann, okej, jutro sesja terapeutyczna obustronna, zdajemy relację z naszych żyć :D Pa ;*
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Pią 23:19, 12 Lut 2010
wlaśnie nie, mialem ściągnąć wczoraj, bo ściągałem Dido dla histo/eryczki i mialem ściągnąć razem z płytami.
Boskie powtórzenie, Shee się zbulwersuje xD
Pią 23:27, 12 Lut 2010
Ja? Zbulwersować? Mówisz tak, jakbyś mnie nie znał. :P
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
to koniecznie ściągnę... zaraz, zaraz, ojciec ma teraz szybkiego neta i bez limitu w nocy, niech mi ściągnie, co się będę :D
Bałem się, bo wiem, że koncert The Cranberries, w Paryżu chyba, jest slaby. I jakoś mi się zakorzeniło, że się można zrazić, ale widzę, że jets ok :)
I jak zażalenie, Ewel?
Dystymko, w kwestii 'błendów' to ja się Ciebie boję! Tak dbasz o dobrą polszczyznę! :D
Pią 23:34, 12 Lut 2010
Alan, dla nas, dystymek, wszystko wydaje się płytkie, więc nie będę płakać nad błENdami. :D
"Isobel" mi się kojarzy bardziej z Bjork. ;)
Pią 23:44, 12 Lut 2010
Wspólnie z prezesem Koła napisaliśmy piękny tekst Very Happy Zostały mi 2-3 zdanka podsumowania i będzie
Ewel, to pochwal się jak to przyniesie skutek - napiszą o Was :D
eh.. a Wy znów o tej Dido :P
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pią 23:44, 12 Lut 2010
muszę lecieć, ale mam nadzieję, ze jeszcze wpadnę,.
Trzeba obejrzeć jeszcze otwarcie IO :)
Pią 23:45, 12 Lut 2010