Athreas, wszystkiego najlepszego ! Dużo zdrówka, szczęścia, miłości, radości i spełnienia marzeń !
1oo lat ! ;*
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 19:01, 13 Lut 2010
Licence to Kill Wszytskiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo zdrówka, szczęścia pomyślności. I spełnienie marzeń. A od dzisiaj do życzeń dodaję sznsę;D
Chancex3 daję szansę Licence to Kill na (pomyśl marzenie)
Nie 8:27, 14 Lut 2010
O, Licence, masz urodzinki w walentynki ! ;)
Licence to Kill, wszystkiego najlepszego ! Zdrowia, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń ! ;*
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 9:44, 14 Lut 2010
nie wiem, czy zaglądasz jeszcze na forum czy nie, ale:
100 lat! Spełnienia marzeń, udanych ferii, wakacji i każdej innej przerwy szkolnej, worka pieniędzy! Podróży do Australii :D, wiatru w żaglach i żebyś w końcu znalazła długo poszukiwaną drugą połówkę ;***
Kochana Licence wszystkiego najlepszego :*
Dużo szczęścia i miłości (jak się ma urodziny w taki dzień to się na pewno ma dużo miłości). Spełnienia marzeń, także tych najskrytszych. Uśmiechu na twarzy każdego dnia, wielu wspaniałych przyjaciół i trochę więcej czasu dla House'a i dla nas, forumowiczów :D
I tort walentynkowo-urodzinowy:
Nie 13:02, 14 Lut 2010
Licence to Kill
wszystkiego naj, wiele weny do tworzenia avków
wielu pomysłów na życie, wielu przyjaciół, wielkiej rodziny, wielkiej miłości, wielu wrażeń i wielu innych rzeczy :)
Nie 13:19, 14 Lut 2010
Dear Licence, HM, hm Dużo zdrowia...szczęścia, pomyślości, jak w walentynki no to tez miłości :mrgreen: Spełnienia marzeń tych skrytych i tych mniej wszystkiego Dobrego jak i tez zÓego, no i saaamych sukcesów (: 100 LaT! :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 13:22, 14 Lut 2010
Ostatnio zmieniony przez poprostuxzjawa dnia Nie 15:35, 14 Lut 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Nie 14:55, 14 Lut 2010
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Nie 15:22, 14 Lut 2010
Szczęścia , zdrowia , radości , udanych zawodów (siatkówka) i wszystkiego co najwspanialsze ! Nadal ciesz nasze oczy swoją obecnością i swoimi cudownymi PSowymi pracami .
:zakochany:
:roza: coś czuję że moja siostrzyczka dziś będzie moją walentynką! :mrgreen: