|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #10
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 40, 41, 42 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Marguerite hey
|
|
Pon 21:55, 15 Lut 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Marg Cześć!
|
|
Pon 21:55, 15 Lut 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dr Gregory House napisał: | oskarżcie mnie o plagiat. W końcu napisałem to samo co Nutty! |
Tak i tutaj pokazałeś swoją "dojrzałość" kradzież czyjejś pracy twórczej a użycie pospolitego słowa to plagiat! Brawo!
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pon 21:56, 15 Lut 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jak mówiłem wczesniej - twoje domyslanie isę jest w miejscu -10 od prawdy, więc analiz i diagnoz juz lepiej nie stawiaj, za cienki jesteś na to, podobnie jak za cienki jestes na mnie. jakbyś tez uwazniej sledził forum i to co na nim pisze doczytałbyś że sie z nim nie porownuję...House to jedynie postac z serialu a ja jestem człowiekiem istniejącym realnie. Serial ma pare lat a ja...przypuszczalnie co najmniej o 10 więcej niż ty..albo i o połowę, o czym swiadcza twoje niewybredne gówniarskie odzywki.
Co do problemów z osobowością i samym soba...to ty masz nick Dr. Gregory House...ja mam własny...od lat, te jeszcze wtedy nikt nawet nie zapisał strony scenariusza o panie doktorze.
DOstałes dziś tez bardzo skromną probke tego jak słaby jesteś i jak niewiele mozesz mi zrobic podskakując jak szczenię i szamoczac się we własnych próbach obrazania bez użycia obelgi, której i tak użyłeś...wiec spadaj do dziury z której wylazłeś i zmien nick...na uosabiający Ciebie a nie twoje problemy.
|
|
_________________ www.speedup.cal24.pl
Wysłany:
Pon 21:57, 15 Lut 2010 |
|
Thombike
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Greg Proszę,przestań jeszcze dostaniesz bana!
|
|
Pon 21:58, 15 Lut 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr napisał: | Dopóki nie przedstawisz dowodów na niewinność to jest dla mnie PLAGIAT, a domniemany może być w Twoim mniemaniu. Według mnie nie ukazałeś żadnych z tych cech. Osoba, która nie potrafi przyznać się do błędu jest tchórzem. Podkreślanie mojej funkcji nie ma tu nic do rzeczy, bo za plagiat należy się ban na miejscu. Podobno je chętnie rozdaję, więc co tu jeszcze robisz? |
A czyja mówię coś innego? Moja praca jest dla Ciebie plagiatem, dla mnie jest tłumaczeniem - sprawa i tak podobno została zamknięta.
Osoba nie potrafiąca się przyznać do błędu oprócz tchórzostwa pokazuje też, jak mało jest rozwinięta.
Sam nie wiem co tutaj jeszcze robię. Pewnie miałeś dobry dzień, że mi go nie przyznałeś, bo miłością do mnie nie pałasz jak sądze.
|
|
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;*
Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete.
Wysłany:
Pon 21:58, 15 Lut 2010 |
|
Dr Gregory House
Immunolog

Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 3
Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czyli piłka, a ja się gUpi zastanawiałem :D
Sezon 3 jest moim ulubionym, a jednak odbiór jest inny na orginalnym DVD niż na ściąganym z netu :wink:
Starsza mi obiecała, że jak będę w przyszłym tygodniu zostawał z potworem to zasponsoruje mi wszystkie płyty z Wyborczą.
Ale tak to mogę sobie sam kupić, więc wymusiłem na niej inną opcję. Na necie można zamówić piłki. Pojawiają się raz na jakiś czas, więc jutro dam jej linka i niech zamawia :D
Facet sprowadza to z USA, ale ostatnio Pumy szły mi 2 tygodnie, więc nie ma tragedii :)
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 21:59, 15 Lut 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jak mówiłem wczesniej - twoje domyslanie isę jest w miejscu -10 od prawdy, więc analiz i diagnoz juz lepiej nie stawiaj, za cienki jesteś na to, podobnie jak za cienki jestes na mnie. jakbyś tez uwazniej sledził forum i to co na nim pisze doczytałbyś że sie z nim nie porownuję...House to jedynie postac z serialu a ja jestem człowiekiem istniejącym realnie. Serial ma pare lat a ja...przypuszczalnie co najmniej o 10 więcej niż ty..albo i o połowę, o czym swiadcza twoje niewybredne gówniarskie odzywki.
Co do problemów z osobowością i samym soba...to ty masz nick Dr. Gregory House...ja mam własny...od lat, te jeszcze wtedy nikt nawet nie zapisał strony scenariusza o panie doktorze.
DOstałes dziś tez bardzo skromną probke tego jak słaby jesteś i jak niewiele mozesz mi zrobic podskakując jak szczenię i szamoczac się we własnych próbach obrazania bez użycia obelgi, której i tak użyłeś...wiec spadaj do dziury z której wylazłeś i zmien nick...na uosabiający Ciebie a nie twoje problemy. |
Masz rację. Przepraszam. Nie powinienem zaczynać wojny, której nie skończę. I racje masz też z nickiem... użyje czegoś w stylu emo martynka i pójdę lepiej pobawić się przed blokiem.
|
|
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;*
Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete.
Wysłany:
Pon 22:01, 15 Lut 2010 |
|
Dr Gregory House
Immunolog

Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 3
Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw szczęściarz! Ach, Housowa piłeczka,jakby tak mama kupiła... A tak w ogóle to fajne óbranko,ale trochę mi szkoda tego z Lisą :twisted:
|
|
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw rozumiem że "potwór" to twoje rodzeństwo?
A jest z Wyborczą? :O Też bym chciała :D
|
|
_________________ Avek od Chancex3. Dziękuję :*
Wysłany:
|
Suiko
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dr Gregory House napisał: | Osoba nie potrafiąca się przyznać do błędu oprócz tchórzostwa pokazuje też, jak mało jest rozwinięta. |
dobrze od dzisiaj będę Cię specjalnie traktował skoro jesteś mało rozwinięty
Dr Gregory House napisał: | A czyja mówię coś innego? Moja praca jest dla Ciebie plagiatem, dla mnie jest tłumaczeniem - sprawa i tak podobno została zamknięta. |
Praca, która w 99,9% była identyczna z napisami hataka, miała błędy interpunkcyjne w tych samych miejscach co hatak, co zostało potwierdzone przez studentkę dziennikarstwa jest PLAGIATEM a nie tłumaczeniem, bo jak się kopiuje czyjąć pracę to tylko tak można to nazwać.
Cytat: | Sam nie wiem co tutaj jeszcze robię. Pewnie miałeś dobry dzień, że mi go nie przyznałeś, bo miłością do mnie nie pałasz jak sądze. |
Nie pałam i się z tym nie kryję, bo nie toleruję osób, które są zakłamane. Nie zbanowałem, bo ja potrafię rozdzielić prywatne odczucia od sprawowanej funkcji. Do zakazu pisania na forum brakuje Ci jednego OSTa, więc do dzieła!
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pon 22:02, 15 Lut 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw, a droga jest taka piłeczka ?
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Pon 22:02, 15 Lut 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Thombike, jasne, czepiaj się nika, to naprawde argument.
To, że ty się oficjalnie do housa nie porównujesz, nie świadczy że nie próbujesz ciągle zachowywać się jak on. Dziwi mnie, że jeszcze stąd nie wyleciałeś, po pierwszych postach, jakie zacząłeś pisać, a konflikty między ToArem a Gregiem wpływają na tę dyskusje. Bez komentarza.
Śmieszy mnie twój wyścig w housowości, ciągłe wytykanie, kto upodabnia się do niego bardziej, kto nie. żałosne. czy ty naprawde nie widzisz, że tu nie chodzi o jakiegoś pieprzonego nika i osobę Housa
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Pon 22:03, 15 Lut 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Weź czapusie i reńkawicki bo źmalźnieś.
Sinaj...gratuluje - twoje diagnozy sa równie trafne...udaję housea i zachowuję się jak on...od...eee...20 paru lat (no bo nie zawsze taki byłem)...prosze Was..czytajcie czasem siebie samych zainm nacisniecie "wyslij" bo potem wychodzą tkaie bzdury, ze opadają nie tylko ręce.
|
|
_________________ www.speedup.cal24.pl
Wysłany:
Pon 22:03, 15 Lut 2010 |
|
Thombike
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | Ale tak to mogę sobie sam kupić, więc wymusiłem na niej inną opcję. Na necie można zamówić piłki. Pojawiają się raz na jakiś czas, więc jutro dam jej linka i niech zamawia Very Happy |
NintendoPassion (nick na allegro) zajmuje się ściąganiem na życzenie ogólnie z nim kiedyś aktywowaliśmy się na jednym takim forum i odniosłem wrażenie że gość jest spoko
|
|
Wysłany:
Pon 22:06, 15 Lut 2010 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 40, 41, 42 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 41 z 1000 |
|