|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #10
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 41, 42, 43 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | JigSaw szczęściarz! Ach, Housowa piłeczka,jakby tak mama kupiła... A tak w ogóle to fajne óbranko,ale trochę mi szkoda tego z Lisą |
Hej no... nie możemy mieć wszyscy ubranka z Lisą all the time :hahaha: Zrobiłem sobie przerwę po obejrzeniu trzykrotnie w ciągu dnia 5 to 9 :D
Cytat: | JigSaw rozumiem że "potwór" to twoje rodzeństwo?
A jest z Wyborczą? :O Też bym chciała Very Happy |
Jest co piątek 2 sezon z wyborczą. Prawie 9 zeta płyta kosztuje. Na każdej są po 3 epy, więc się trochę nie opłaca bo za 60 już masz sezon w komplecie. Ale łatwiej zrezygnować z piwka czy pizzy raz w tygodniu niż wyłożyć kasę od razu ;D
Cytat: | JigSaw, a droga jest taka piłeczka ? |
79 zeta + 30 zeta przesyłka...
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 22:06, 15 Lut 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
JigSaw, to nie tak tanio.. przynajmniej jak dla mnie. Szczególnie biorąc pod uwagę to, że sama sobie pieniędzy nie przeleję z konta :(
Zostały mi na razie tylko marzenia.
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Pon 22:08, 15 Lut 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw to też jest fajne,ale na tamto mogłam się gapić godzinami :twisted:
|
|
Pon 22:09, 15 Lut 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | prosze Was..czytajcie czasem siebie samych zainm nacisniecie "wyslij" bo potem wychodzą tkaie bzdury, ze opadają nie tylko ręce. |
tylko tyle zawsze umiesz powiedzieć. jasne. ja nie myśle, a ty to nierozumiany geniusz.
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Pon 22:10, 15 Lut 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr napisał: | Praca, która w 99,9% była identyczna z napisami hataka, miała błędy interpunkcyjne w tych samych miejscach co hatak, co zostało potwierdzone przez studentkę dziennikarstwa jest PLAGIATEM a nie tłumaczeniem, bo jak się kopiuje czyjąć pracę to tylko tak można to nazwać. |
Masz racje. Nie powinienem brnąć w kłamstwa tak długo. Sytuacja wymknęła mi się spod kontroli, a potem nie wiedziałem co mam zrobić. Chyba się po prostu bałem, nazwijmy to konsekwencji. Przyznaje sie do wszelkich zarzutów z Twojej strony. Jestem niedojrzały i zakłamany. Bardzo mi przykro, że taka sytuacja zaistniała. Nie mam pojęcia czemu, może to przez kiepski okres w moim życiu i takie tam, ale chciałem czuć się potrzebny, a jednocześnie wnieść coś do forum. Moje dzisiejsze zachowanie jest karygodne i w pełni zasłużyłem na dotychczasowe traktowanie jak i ostrzeżenia.
|
|
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;*
Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete.
Wysłany:
Pon 22:10, 15 Lut 2010 |
|
Dr Gregory House
Immunolog

Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 3
Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jak dla mnie brakuje tylko żebyś się przeczołgał.
|
|
_________________ www.speedup.cal24.pl
Wysłany:
Pon 22:13, 15 Lut 2010 |
|
Thombike
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
How, przyjeżdżasz do Poznania na ogólnopolski zlot Mustangów? :D
|
|
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | JigSaw, to nie tak tanio.. przynajmniej jak dla mnie. Szczególnie biorąc pod uwagę to, że sama sobie pieniędzy nie przeleję z konta |
Sam bym nie wyłożył takiej kasy, ale skoro mam fundatora zaszaleję. I tak jeśli mam siedzieć z wrzeszczącym bez powodu dzieckiem i nie puszczać go z oka to cena jest naprawdę niewygórowana i będę próbował jeszcze coś ugrać :D
Cytat: | JigSaw to też jest fajne,ale na tamto mogłam się gapić godzinami |
Pewnie go jeszcze użyję, jak Lisurka będzie mniej w serialu. Długo się nad nim męczyłem. Ciężko odpowiednio wyostrzyć sceny striptizu...wszystko jest takie ciemne :X
Od tygodnia mam fazę na bajki.Wczoraj wygrzebałem ze strychu Sąsiadów i Wredniaka i Bałwana :D Łap gołębia...rullezzzzzzzzz
Gdzieś jeszcze mam kapitana planetę i ze 3 kasety Hannah Barbera
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Thombike napisał: | Jak dla mnie brakuje tylko żebyś się przeczołgał. |
I wylizał buty. Wiem. Myślałem o tym, ale to oklepane.
|
|
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;*
Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete.
Wysłany:
|
Dr Gregory House
Immunolog

Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 3
Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
O cześć Raz!
|
|
Pon 22:14, 15 Lut 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobra...nic tu po mnie, spadam.
|
|
_________________ www.speedup.cal24.pl
Wysłany:
Pon 22:16, 15 Lut 2010 |
|
Thombike
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw, no to fajnie masz ;) Ja fundatora nie mam i raczej szybko nie będę miała.
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Pon 22:17, 15 Lut 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Thombike napisał: | Jak dla mnie brakuje tylko żebyś się przeczołgał. |
Nie no,to już jest przegięcie! Greg przeprosił i przyznał się do błędu,zachował się mądrze i dojrzale a ty go jeszcze krytykujesz!
|
|
Pon 22:18, 15 Lut 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r napisał: | How, przyjeżdżasz do Poznania na ogólnopolski zlot Mustangów? Very Happy |
i mnie masz no kurde mnie masz no jak jasną ch... dawaj pełne full wypas dane wywiadowcze
|
|
Wysłany:
Pon 22:18, 15 Lut 2010 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dr Gregory House napisał: | Masz racje. Nie powinienem brnąć w kłamstwa tak długo. |
Kłamstwa mają to do siebie, że prędzej czy później wychodzą na jaw. Im szybciej, tym mniejsze szkody wyrządzają.
Dr Gregory House napisał: | Chyba się po prostu bałem, nazwijmy to konsekwencji. |
Jakich? Zapytałem zwyczajnie, czy korzystałeś z ich napisów? Co bym Ci zrobił za przyznanie się? Zakazany owoc smakuje najlepiej, to ludzki odruch. Na pewno nie dostałbyś bana, a jedynie został usunięty (w najgorszym przypadku) z grupy. W prawdziwym życiu za takie coś mógłbyś pójść siedzieć, wyciągnij z tego w nioski. Sam kiedyś popełniłem plagiat, ale potrafiłem się do tego przyznać. Ta sytuacja mnie wiele nauczyła i stąd moje słowa w Twoim kierunku.
Dr Gregory House napisał: | Przyznaje sie do wszelkich zarzutów z Twojej strony. Jestem niedojrzały i zakłamany. |
Mam nadzieję, że jest to szczere. Może czas zacząć się zmieniać? Tylko trzeba chcieć, pierwszy krok to dostrzeżenie w sobie wad, a drugi to walka z nimi.
Dr Gregory House napisał: | Bardzo mi przykro, że taka sytuacja zaistniała. Nie mam pojęcia czemu, może to przez kiepski okres w moim życiu i takie tam, ale chciałem czuć się potrzebny, a jednocześnie wnieść coś do forum. |
Nic jednak nie usprawiedliwia tego co zrobiłeś. Odpowiadamy sami za swoje czyny i ponosimy ich konsekwencje. Ty musisz je teraz ponieść.
Dr Gregory House napisał: | Moje dzisiejsze zachowanie jest karygodne i w pełni zasłużyłem na dotychczasowe traktowanie jak i ostrzeżenia. |
Wyciągnij z tego wnioski na przyszłość. Nie piszę, że teraz Cię kocham i wszystko jest ok, ale zrobiłeś pierwszy krok w kierunku tego, że zacznę tolerować Twoją osobę. Teraz tylko pozostaje życzyć, abyś zrobił kolejne.
Pozdrawiam,
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pon 22:19, 15 Lut 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 41, 42, 43 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 42 z 1000 |
|