Raz3r hej :**
Jakie rozpijanie, kulturalny toast z okazji 500 postów, nie gniewasz się PRAWDA :> :twisted:
Sob 16:37, 27 Lut 2010
Oj, nawróćcie się grzesznicy... ToAr miał rację, trzeba tu założyć odnogę klasztoru.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 16:39, 27 Lut 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 16:42, 27 Lut 2010
Oj, nawróćcie się grzesznicy... ToAr miał rację, trzeba tu założyć odnogę klasztoru.
Ojciec ToAr ma zadatki na proroka.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 16:44, 27 Lut 2010
Ewo, zacznijmy od tego, że ja jestem pełnoletni już od jakiegoś czasu i mogę. Po drugie jak ja wypiję, to wam w głowie nie będzie, żeby po nie sięgnąć. Po trzecie Nutty, nie dolewaj wina do soku marchewkowego, bo dobrze na tym nie wyjdziesz.
Salamandra Bry:D Ty kiedyś pytałas się mnie na ile mnie kładą, ale ja poszłam i nie napsiałam. A więc sprawa wygląda tak.
Rano 9 idę i leże do piątku. W piątek dają mi przepustkę i w sobotę wracam. I chyba w niedzielę wychodzę ^^
Sob 16:46, 27 Lut 2010
Tomku, To, ze jesteś pełnoletni to wiem :D A reszte to właśnie się dowiedziałam :D Dobra, Dobra, możesz sobie pić :mrgreen:
Sob 16:47, 27 Lut 2010