sinaj na seriale online jest tak jak na megavideo, jeśli o to ci chodzi :D
Czw 20:13, 04 Mar 2010
Arroch to gratulacje :*
A ty na Rewirku nie jeździsz??
jeżdżę ale się nie wyrabiam codziennie na 3 koniach, a że on jest najmniej problematyczny to jeździ na nim dziewczyna, która niedawno z powodów osobistych musiała sprzedać swojego konia i nie ma na czym jeździć, a jest bardzo fajna, zawsze jak nie mogę przyjechać do stajni to zajmuje się moimi kopytnymi, to czemu nie pomóc dziewczynie?
sinaj na seriale online jest tak jak na megavideo, jeśli o to ci chodzi
w istocie.. bo się później włącza megavideo, ale jaki jest dokładnie?
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Czw 20:16, 04 Mar 2010
a w sobotę mamy z nimfką i całą klasą zresztą jakiś idiotyczny występ na drzwiach otwartych, i nimfka się chce urwać Evil or Very Mad
oczywiście, że chcę się urwać, mam się nie wyspać tylko po to żeby przez niecałą godzinę łazić po szkole i odpowiadać na pytania, których i tak pewnie prawie nikt nie będzie zadawać? :P A że nie ma naszej nauczycielki to jasne że to oleję
Czw 20:17, 04 Mar 2010
Arroch rozumiem, wiadomo że warto pomóc, jak ona też pomaga :P
Właśnie a co u pozostałych 2 kopytnych, jak ten 3 się nazywa, bo ja tylko Siwego i Rewirka "znam" :P
Czw 20:21, 04 Mar 2010
Jeśli masz Neostradę, modem lub Iplusa wystarczy odłączyć od kontaktu/gnkiazdka/zasilacza i włączyć spowrotem i masz limit pełny ^^
Chancex3 Dziękuję za super wpis na słoneczku. ;**
*ucieka*
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 20:22, 04 Mar 2010
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Czw 20:24, 04 Mar 2010