Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1264, 1265, 1266 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Caellion napisał:
Ewel napisał:
i mówi to człek, który wybrał się na specjalizację nauczycielską xD

właśnie dlatego ją wybrałaś że jest zÓa

kurdeee a specjalnie napisałam miniczcionką, żeby niewielu zauważyło, a Ty to zacytowałeś :lol: nie no, żartuję ;) pewnie między innymi dlatego :D

PostWysłany: Sro 21:47, 25 Lut 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

jeanne napisał:
Izabella muszę się zastanowić czy go będe mogła wypuścić z mojej szafy do Ciebie

Jeanne, ustalmy, że w tym przypadku obowiazuje starszeństwo, Ok? I nie sprzeczajmy sie więcej.
Poza tym masz znów nowy benner - aktualny.

Arroch, ponieważ wiem jak piszesz, to wole poczekać troszke, zebys była wypoczeta i napisała jakieś cudeńka.

Rocket queen - słowo kohabitacja kojarzy mi się z którymś z braci Kaczyńskich - to chyba dotyczyło związków premiera i prezydenta, którzy reprezentują inne opcje polityczne. Czy ty o tym sie uczysz?

FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików

PostWysłany: Sro 21:51, 25 Lut 2009
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5

Powrót do góry

szczerze powiedziawszy, nie mogłabym być nauczycielką - chociaż uczę dzieciaki jazdy na kucach xD ale jestem tak niecierpliwa, nerwowa i niestabilna psychicznie, że wywaliliby mnie z każdej szkoły xD

Ewel powodzenia życzę :spoko:

PostWysłany: Sro 21:52, 25 Lut 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Jestem za tym, żeby sklonować House'a (tak, żeby każda miała po jednym). Aby tego dokonać, wystarczy przeznaczyć 1% podatku na młodych i zdolnych ludzi z akademii medycznych :D

Nie nadążam za tokiem dyskusji, więc powoli się wyłączam... Najwyraźniej, mój pseudomózg już śpi.

Izabello, ja nie o takiej kohabitacji czytam, tylko o związkach innych niż common-low marriage. I całe szczęście, o przez tekst poświęcony naszemu prezydentowi i premierowi raczej bym nie przebrnęła :lol:

Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Sro 21:57, 25 Lut 2009, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Sro 21:52, 25 Lut 2009
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Izabella :przytul: *rumieni się*

postaram się w weekend coś stworzyć xD

PostWysłany: Sro 21:54, 25 Lut 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Arroch napisał:
ale jestem tak niecierpliwa, nerwowa i niestabilna psychicznie, że wywaliliby mnie z każdej szkoły xD

od razu widzę Onizukę^^

http://peb.pl/anime/142797-rapidshare-gto-czyli-great-teacher-onizuka.html

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Sro 21:55, 25 Lut 2009
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry

Izabella ale to jest nieuczciwe w stosunku do młodszych wiekiem ( w tym przypadku mnie ^^ ) A po za tym ja jestem z gatunku nienasyconalitus.
PS był gwałcony przeze mnie cały dzień. Musiałam jakieś zajęcie sobie znaleźć :D
Ewel ja chciałam być nauczycielką przez większą częśc mojego życia, teraz mi się odwidziało. Zbyt nie lubię obcowania z ludzmi :D

PostWysłany: Sro 21:56, 25 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

T. napisał:
no to pomarudze... Biore 3 antybiotyki i wyżarło mi przełyk i żołądek. Wiec nic nie moge jeśc. Wszystko mnie boli i nawet ledwo oddycham :( Ale nie moge przestac brac:( generalnie do dupy wszystko... Osłonowe leki nie działaja...

Hej T. - jak dobrze, że się pokazałaś :)
A co to jest z tymi lekarstwami - nie działają na poprawę, a jeszcze cos psują po drodze? Musisz znaleźć sobie kota do okładów :]
A tak poważnie - swego czasu ciągle chorowałam, nawet lato miałam załatwione przez anginę, w końcu zaczęłam brac całe serie echinacei i... udałam się do DOBREGO homeopaty.
:przytul: niech Ci się poprawia, T. :)

Hej, widzę, że będziemy klonować szafę jeanne? :hahaha:

Michał pojechał na siłownię - szykował się od kilku dni, oglądał strony www, porównywał galerie, wypoażenie, cenniki i w końcu dzis umowił sie z kumplem. Pojechali - i okazało się, że trzeba było umówić sie telefonicznie. :wow:

Jeszcze tylko przepisze dziecku kosztorys do excela i ide spać - jutro nie pracuję, ale Tato zażyczył sobie mojej obecności, bo robi porządki w piwnicy :wow: Jak nie pojawię się przed Wielkanocą, to wiecie, gdzie mnie macie szukać?

Do miłego :papapa:

Codziennie budzę się piękniejsza, ale dziś to już chyba
przesadziłam...

PostWysłany: Sro 21:58, 25 Lut 2009
lizbona
Diabetolog
Diabetolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

Jeanne, a czego chciałaś nauczać? Jak powiesz, że religii, to chyba zejdę z tego świata :mrgreen:

Dodano 2 minut temu:

Witaj Lizbono! :D Hih, nic nie dostarcza takich wrażeń, jak wieeelkie porządki! Zapewne Twojemu tacie podniesie się adrenalina, a Tobie ciśnienie ;-)

PostWysłany: Sro 22:02, 25 Lut 2009
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Lizbona jeśli nie wrócisz do Wielkanocy to wezwiemy Trittera, aby Cię poszukał :]
Rocket nigdy nigdy w życiu! Najpierw byłam ambitna. Chciałam być polonistką. Potem spadłam na nauczanie zintegrowane, a na samym końcu chciałam byc przedszkolanką. Po ostatniej wizycie w przedszkolu mi się odechciało :hahaha:

PostWysłany: Sro 22:21, 25 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ale to nie jest tak, że ja zostanę nauczycielką! :D Po prostu na moich studiach jest możliwość uzyskania takich kwalifikacji nieodpłatnie, w trakcie studiów - więc to dość korzystna opcja, tylko przedmiotów mam więcej i tym samym więcej pierdół do roboty, np. to gópie wypracowanie :lol:

PostWysłany: Sro 22:23, 25 Lut 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Powrót do góry

Cal, skoro tak, to zaczęłam zasysać normalnie 8)

idę robić herbatę, chce ktoś?

PostWysłany: Sro 22:25, 25 Lut 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

E tam Ewel, nie znasz się. Zostań nauczycielką. Nie chciałabyś przeżywać takich skoków adrenaliny jakie mają nasi nauczyciele? Spuszczone powietrze w kołach, porysowany samochód i te zÓowrogie spojrzenia, sam cud miód :]

PostWysłany: Sro 22:27, 25 Lut 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

No właśnie nie wiem, Jeanne, ja zawsze potrafiłam się ze wszystkim dogadać i ba, nawet coś wytłumaczyć ;) chłopaka-łobuza przygotowałam do komisa z matmy na przykład i zdał śpiewająco ;)

Dodano 31 sekund temu:

Arroch, ja poproszę herbatkę, jeśli można:)

PostWysłany: Sro 22:31, 25 Lut 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Powrót do góry

Arroch napisał:
Cal, skoro tak, to zaczęłam zasysać normalnie

lepsza manga... ale jako że jest wydawana przez jpf to będzie ciężko znaleźc w necie...

http://f60s.com/forums/t/205159.aspx - tu jest manga ale raczej napewno po angielsku

Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Sro 22:37, 25 Lut 2009, w całości zmieniany 1 raz

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Sro 22:34, 25 Lut 2009
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1264, 1265, 1266 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny
Strona 1265 z 2498

Skocz do: