Ja to w ogóle chciałabym mnóstwo filmów obejrzeć, ale nie mam skąd ściągać Sad Sad
Ja żeruję na koleżance: podrzucam listę i po jakimś czasie mam dostawę. :] Ostatnim razem zorientowałam się, że przypchałam cały dysk - to był ból. A u mnie problem jest następujący: jest kupa filmów, a nie ma kiedy obejrzeć. :)
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Sob 21:22, 27 Mar 2010
Harry Potter to dla mnie temat rzeka :)
Kto jeszcze kocha Malfoy'a? *podnosi rękę*
Ale nie umiem wybrać ulubionej książki. Wszystkie są niesamowite, musiałabym się rozpisywać pół nocy ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 21:22, 27 Mar 2010
Salamandra, jak myślę o Malfoyu, to zawsze stajesz mi przed oczami Ty i Twoje ubranko wakacyjne. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
*łapa w górę* Kocham wszystkich płci przeciwnej. W ogóle kocham fectów jak to stwierdziła moja koelżnaka na WFie jak mój kolega latał bez koszulki, a mi ślina leciała i gapiłam się na niego jak na meega ciacho ( np. Hugh bez koszulki) Wiem..nie ma jescze 22:00 :P:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 21:26, 27 Mar 2010
Natszo, :shock: Ja kocham wszystkich facetów. Najśmieszniej było jak mi odbijało po czekoladzie na gorąco. Kolezanka do mnie: Eeewa jesteś bosska normalnie. :mrgreen: Ja:*wytrzeszcz* Ewelaa...Ale ja wolę facetów!
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 21:32, 27 Mar 2010
wiolka17 ale ekranizacja czy książka? Twisted Evil
Książka. Po obejrzeniu "Aniołów i demonów" jestem obrażona na ekranizacje książek. Oglądałam to z chłopakiem i wyglądało to mniej więcej tak: najpierw Wioleta zrobiła mu wykład, żeby mniej więcej się orientował, co do czego, bo książki nie czytał. Później się okazało, że prolog ma się nijak do filmu i siedziałam przez pół filmu i od czasu do czasu wyrywało mi się "ale kicz, ale kicz", aż mnie musiał uciszać. :)
Charlotte_May napisał:
wiolka17 ja do niedawna też należałam do tego hermetyczneg grona Ludzi-Którzy-Nigdy-Nie-Oglądali-Titanica, ale jakiś czas temu oglądałam i zakochałam się w tym filmie. Shreka też dopiero niedawno widziałam
Hm, skoro tak mówisz, to wstawię Titanica na szczyt listy filmów do obejrzenia. ;)
A Shrek wymiata. A raczej Osioł. :D
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Sob 21:32, 27 Mar 2010