|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 126, 127, 128 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
kochani - ciężko jest wprowadzić atmosferę, w której każdy się zna kiedy na forum jest coraz więcej ludzi...
a już na pewno ciężko jest wprowadzić przyjazną atmosferę, kiedy wszyscy się kłócą i obrażają na siebie...
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Nie 20:13, 28 Mar 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Dr Gregory House napisał: | po co miałbym się czepiać, skoro Twoje uwagi zawsze trafiają w sedno? |
Czuć ironią .
Dr Gregory House napisał: | I fakt, forum sie zmienia, ale my też się chyba zmieniamy, hę'? |
Mi się wydaję, że bardziej naszą zmianę widać w świecie realnych . Bo jeśli o mnie chodzi to ja więcej czasu spędzam w tym prawdziwym świecie z tymi samymi ludźmi . Oni widzą bardziej wyraźniej moje zmiany niż ludzie z witrualu . Ale może się mylę ..
Dr Gregory House napisał: | szczególnie przeze mnie. |
nie ma to jak skromność .
|
|
Wysłany:
Nie 20:16, 28 Mar 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale dziś piekne słońce było :mrgreen:
Rozpoczęłam sezon rowerowy. Ścieżki nad Wisłą były zatłoczone. Cieszy mnie to, że mnóstwo osób w kaskach jeździ, szczególnie dzieci. Ja też muszę sobue kupić. Ale co na to moje włosy?
A Wy jeździecie w kaskach?
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Nie 20:19, 28 Mar 2010 |
|
Lupus
Kot Domowy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio, to o czym mówisz nie ma nic wspólnego ze stażem na forum. Może chodzi o wiek fizyczny, może o doświadczenie życiowe, nie wiem. Ale ja uważam się za osobę jednak "nową" na forum, a na RwT wchodzę bardzo sporadycznie (jak do całego ER zresztą), bo po prostu nic mnie tu nie ciągnie.
|
|
_________________ "To change the world, start with one step
however small, first step is hardest of all"
strony internetowe
Wysłany:
Nie 20:20, 28 Mar 2010 |
|
orco

Pochwał: 28
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No to może ja też coś dodam...
Zarejestorwałam się pod koniec zeszłego roku. Przez pierwsze dwa miesiące wcale się nie odzywałam. Tylko obserwowałam. Miałam wrażenie, że wszyscy się tak dobrze znacie i nie chciałam się wtrącać...
Czasem miło jest pogadać o niczym, można zapomnieć o tym co się dzieje w szkole, po prostu uciec na chwilę od rzeczywistości.
Ale jak najbardziej jestem za tym, żeby rozmawiać na powżniejsze i konkretne tematy.
Nie powinniście obrażać się na ann. Ona po prostu wyraziła swoje zdanie i wierzę że nie chciała nikomu sprawić przykrości.
|
|
Wysłany:
Nie 20:20, 28 Mar 2010 |
|
Dyzia
Stomatolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lupus napisał: |
A Wy jeździecie w kaskach? |
od kiedy mi lekarz zabronił to wcale nie jeżdżę na rowerze... ale kiedyś jeździłam w kasku.
a i kiedyś, kiedy próbowałam zjeżdżać na rolkach po schodach lub robić temu podobne rzeczy, zakładałam kask.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Nie 20:22, 28 Mar 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mamy dziś krótszy dzień i szkoda go na bezproduktywne kłótnie.
RwT już się nie zmieni.
Znajdźmy w tym tłumie swoich forumowych przyjaciół i tolerujmy pozostałych, traktujmy się z szacunkiem.
Bo dla chamstwa to tu nie ma miejsca.
|
|
Wysłany:
Nie 20:23, 28 Mar 2010 |
|
Lupus
Kot Domowy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lupus: ja też dziś zaliczyłam pierwszą rowerową wycieczkę ;d
Króciutką co prawda, nie chciałam przeholować, ale było super =]
I jeżdżę bez kasku. Jakoś mnie nigdy nie ciągnęło do kasku (pewnie dlatego, że nigdy nic mi się w głowę nie stało), już prędzej ochraniacze na golenie i kolana sobie kupię ^^'
|
|
_________________ "To change the world, start with one step
however small, first step is hardest of all"
strony internetowe
Wysłany:
Nie 20:23, 28 Mar 2010 |
|
orco

Pochwał: 28
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kask zakładam tylko na narty, na rowerze jakoś tak... nie czuję potrzeby. Na stoku rzeczywiście jest niebezpiecznie, kiedy zjeżdżasz z dużą prędkością i inni też gnają na łeb, na szyję, na ulicy już niekoniecznie (chociaż, można by polemizować). Wiem, że teraz wprowadzili przepis, że dzieci do lat 15 na stoku MUSZĄ mieć kaski, to może coś podobnego jest z rowerami? :D
Lupus, a tak z ciekawości, gdzie mieszkasz?
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Nie 20:25, 28 Mar 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | Czuć ironią . |
Nie ma w tym żadnej ironii. Przysięgam.
ann napisał: | Mi się wydaję, że bardziej naszą zmianę widać w świecie realnych . Bo jeśli o mnie chodzi to ja więcej czasu spędzam w tym prawdziwym świecie z tymi samymi ludźmi . Oni widzą bardziej wyraźniej moje zmiany niż ludzie z witrualu . Ale może się mylę .. |
A ja mieszkam w takim ... że do nikogo nie mam blisko. Ale gdybym miał to bym już na forum nie wchodził :D
ann napisał: | nie ma to jak skromność . |
Nie to miałem na myśli. Chciałem przekazać, że dla mnie jesteś zawsze mile widziana na forum.
|
|
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;*
Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete.
Wysłany:
Nie 20:25, 28 Mar 2010 |
|
Dr Gregory House
Immunolog

Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 3
Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
orco napisał: | lesio, to o czym mówisz nie ma nic wspólnego ze stażem na forum. Może chodzi o wiek fizyczny, może o doświadczenie życiowe, nie wiem. Ale ja uważam się za osobę jednak "nową" na forum, a na RwT wchodzę bardzo sporadycznie (jak do całego ER zresztą), bo po prostu nic mnie tu nie ciągnie. |
Ale wiesz w tej wypowiedzi chodziło tylko i wyłącznie o moją personę :P
|
|
Nie 20:26, 28 Mar 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | bo po prostu nic mnie tu nie ciągnie. |
orco, gdybyś była tu rok temu - nigdy byś tego teraz nie powiedziała.
Taka jest smutna prawda, ale to se ne wrati :twisted:
|
|
Wysłany:
Nie 20:27, 28 Mar 2010 |
|
Lupus
Kot Domowy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 126, 127, 128 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 127 z 1000 |
|