|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 139, 140, 141 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ewuś,skarbie Nie,ja nic nie mówię! Nie mogę o tym myśleć. Poczytaj sobie strony 122-128
|
|
Pon 15:27, 29 Mar 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Gdzieś czytałam, że kobiety mają ciężko na ratownictwie, bo jest przepis ile możemy dźwigać w pracy. Więc zawsze lepiej zatrudnić faceta, który bez problemu może podnosić rannych i nie będzie żadnego łamania przepisów.
Na ile to prawda nie wiem.
|
|
Pon 15:29, 29 Mar 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sal, niszczysz moje marzenia. :D
nimfka, tak naprawdę chyba nikt do końca nie wie, co będzie zdawać, dopóki nie przychodzi moment składania deklaracji. Bo przecież teoretycznie wszyscy z mojej klasy powinni się zdeklarować na historię/polski/wos, a jest dużo zdających biologię, chemię, fizykę, geografię... Też bym nigdy nie powiedziała, że będę zdawać matematykę, zdecydowałam się w sumie chyba w październiku dopiero. A matematyka podstawowa od rozszerzonej różni się DIAMETRALNIE, więc, cóż, jak bardzo ten wybór był samobójstwem, dowiem się w maju. ;)
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Pon 15:32, 29 Mar 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, nie tylko Twoje, zanim się o tym nie dowiedziałam, sama błądziłam w kierunku ratownictwa :) Teraz już bardziej skłaniam się ku pracy w jakimś laboratorium.
|
|
Pon 15:33, 29 Mar 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Właśnie chemii najbardziej się obawiam. Nie żebym miała z nią jakieś wielkie problemy, ale... cały czas czuję się głupia, mimo że jestem na poziomie dobrej czwórki. Mam wrażenie, że prędzej ogarnęłabym fizykę.
|
|
Pon 15:36, 29 Mar 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sal, ja z chemii miałam piątkę w liceum (wywalczyłam ją przez moją głupią ambicję), ale na rozszerzoną też się bałam porywać. Miałam do wyboru: albo chemia, albo matma. I stwierdziłam, że matmę prędzej sama ogarnę. :roll:
Poza tym, chemia w liceum jest wesoła... Alkany, alkeny, alkiny, estry i inne śmiecie, formy pierścieniowe, ach, jaka to była zabawa rysować te cukry i rozkminiać, czy OH jest na górze czy na dole ;)
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Pon 15:39, 29 Mar 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | ja bym w życiu się na matmę rozszerzoną nie odważyła, |
a ja chcę. :mrgreen: Lubię matematykę. :mrgreen:
Wasze kłótnie mnie przerażają. :shock: w sumie to tez troche dotyczy mnie... Ale nei wracajmy do tego. :D
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Pon 15:40, 29 Mar 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewuś,skarbie Mam nadzieję,że Uluś nie mówiła poważnie z tym odejściem :shock: Czekam aż mi odpowie na GG...
|
|
Pon 15:42, 29 Mar 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Alkany, alkeny, alkiny, estry i inne śmiecie, |
To akurat mam i w gimku. Przynajmniej cztery pierwsze, innych śmieci wolę nie rozwijać :mrgreen:
W sumie chyba też bym prędzej ogarnęła matmę niż chemię. Chociaż kto wie, wszystko się może zmienić ;)
|
|
Pon 15:42, 29 Mar 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune Aa to własciwei co ty studiujesz? Właściwei juz studiujesz? :lol: Praktycznie nic o tobie nie wiem! :P
Nutty Nettie napisał: | Mam nadzieję,że Uluś nie mówiła poważnie z tym odejściem |
*nie wie*
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Pon 15:43, 29 Mar 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune A co zamierzasz studiowac?
Dodano 5 minut temu:
Ja idę na angielski. ;) Do napisania. Miłej rozmowy. (:
|
|
Wysłany:
Pon 15:53, 29 Mar 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 139, 140, 141 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 140 z 1000 |
|