nie mówię, że wyglądam źle, mówię, że jestem ruda. Ale tak bardziej kasztanowo-ruda niż blond-ruda. No ale niestety, w sklepie nie było dobrej farby, grr.
Moja sąsiadka jak się kiedyś połaszczyła na jakąś tanią farbę (też chciała się farbować na rudo), to owszem, wyszedł jej rudy, ale w słońcu to był aż MARCHEWKOWY. Oj, a jak ją zobaczyłam pierwszy raz... :hahaha:
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Pon 22:14, 29 Mar 2010
Korn jeśli Cię to pocieszy mnie też nie było na aferze, to takie smutne...
Dobra dobra ;p
Nie rozumiesz, ja to lubię, lubię jak się coś dzieje i jak można komuś wygarnąć :D TAką mam naturę nic nie poradzę i nie musisz ze mnie drwić...
_________________ Tester jakości Haremu RDJ Wysłany:
Pon 22:15, 29 Mar 2010
to owszem, wyszedł jej rudy, ale w słońcu to był aż MARCHEWKOWY. Oj, a jak ją zobaczyłam pierwszy raz... hahaha
Moja dyrektorka i vice dyrektorka są pomarańczowe i to nawet w tym samym odcieniu :hahaha: Marchewkowe były na początku, teraz jest nie wiem co :hahaha:
Korn, przeraża mnie takie coś, ale okej.
Nie widziałeś mnie, więc nic nie mów. :P
Korn napisał:
TAką mam naturę nic nie poradzę
PFF. Najgłupszy argument świata.
Zdjęcie? E, a bo ja wiem, co będziesz z nim robić?
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Nie rozumiesz, ja to lubię, lubię jak się coś dzieje i jak można komuś wygarnąć Very Happy TAką mam naturę nic nie poradzę i nie musisz ze mnie drwić...
Jak to ktoś kiedyś powiedział, nie wiem kiedy się zamknąć, mam dziwne poczucie humoru i jade na każdego kto go nie rozumie. A! I że lubię atmosferę kłótni, cała jeanne ;)
To teraz zapytam o miejsce zamieszkania Very Happy
Wal odrazu z zapytaniem o hasło i numer do konta bankowego a jak nie ma to przynajmniej na NK ;)
wiolka17 napisał:
Poproszę zdjęcie i jako światowej klasy specjalista wypowiem się na ten temat Cool
uuu... czyżby ktoś tu używał innej palety kolorów niż męska
A Wy jeszcze o tej awanturze zmieńcie temat na bo ja wiem jakiś serial ewentualnie powspominajmy dzieciństwo no byle nie było mowy o jedzeniu bo ja student dwa miesiące domu nie widziałem i kiepsko ze mną w tych sprawach