_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 18:25, 30 Mar 2010
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 18:26, 30 Mar 2010
Salamandra Teddy to nowa zdobycz szpitala kolejna kardiochirurg do kolekcji :) Była z Owenem na wojnie i tam byli bardzo bliskimi przyjaciółmi. Teraz kiedy ten jest z Young pani doktor wyznała mu miłość.
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Wto 18:27, 30 Mar 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 18:27, 30 Mar 2010
Serwer był przeciążony przez 5 minut, już powinno być ok.
Wto 18:28, 30 Mar 2010
Heh... szlaban na komputer i telewizję miałam tylko raz - jak był jakiś egzamin przed komunią a mi się nie chciało do niego uczyć :lol:
Najgorszą karą zawsze dla mnie był szlaban na konie, albo na zawody... wtedy normalnie nie gadałam z rodzicami :/
A kiedy ona się pojawiła? Bo mam pewne luki w odcinkach, ale sama nie jestem pewna, czy ją kojarzę...
Cytat:
Teraz kiedy ten jest z Young pani doktor wyznała mu miłość.
Nie :shock: Co on na to? Kocham parę Owen + Cristina! Zresztą kocham samego Owena, jest obłędny ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 18:31, 30 Mar 2010
Hej Sevir i ToAr :*
Czy ja jedyna tutaj GA nie oglądam??
Nem ja szlaban zawsze "obchodziłam"
Sevir dlaczego tych wyników jeszcze nie ma :x
Wto 18:32, 30 Mar 2010
proszę nie spoilerować, ja jeszcze nie widziałem najnowszego odcinka GA :(
Wto 18:32, 30 Mar 2010
Sal, popieram! Ale jak mówię, Teddy... ach.
Będę brutalna - Cristina ma na naziwsko Yang, nie Young! :evil:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Dlaczego nie lubię rudej małpy? Pamiętasz jak zaczęła się kariera Teddy w SG? Owen ściągnął ją jako "niespodziankę" dla Cristiny po tym jak ta pozbyła się 3- ga asystentów i potrzebowała "kardio- bóstwa" co zresztą wyszło zaraz przy pierwszym lunchu. Potem było wyznanie Altman, że czuje coś do niego *czyt rudej małpy* i myślała, że łączyło ich coś więcej niż przyjaźń...Zresztą on zaprzeczył, potem była Syberia- dalej lekkie ocieplenie stosunków *pod wpływem* Cristiny
...a teraz od kiedy zaczęła kręcić ze Sloanem raptem zrobił się zazdrosny. Zresztą przez cały czas byłem pewien, że tak jak powiedziała Teddy na ławce przed szpitalem: może tylko ona postrzegała ich jako wiecej niż przyjaciół i dostrzegała więź której nie być może wcale nie było ... Po tej retrospekcji wyraźnie widać, że jednak mieli się ku sobie, a Owen zachował się jak idiota... Nie rozumiem jego zachowania :roll:
Cytat:
Cristina ma na naziwsko Yang, nie Young!
Świętokradztwo!
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Wto 18:36, 30 Mar 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 18:34, 30 Mar 2010