Shee, jak myślisz, ile feta potrwa?
15 osób to dużo. Mam nadzieję, że wszyscy będą zdyscyplinowani, ale przewiduję, że może być Ci ciężko z dopilnowaniem wszystkiego.
Wprost nie znoszę oczekiwania na kolejne części. Cenię systematyczność.
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików Wysłany:
Sro 21:54, 31 Mar 2010
:mdleje: padłam, nie wiem czy mam się z niej śmiać, czy płakać, że żyję w kraju, gdzie na scenę wychodzą amatorzy... Wyobrażacie sobie na Oskarach np, takie coś? :shock: :shock: :shock:
Pochwalisz ? Czyli raczej pozytywna zmiana albo to wszystko co do mnie piszesz to ironia .
jakby była ironią, to byś od razu ją wyczuła.
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 22:02, 31 Mar 2010
dobry wieczór kochani :*
Jezu ale pędzicie z postami, to po pierwsze, dawno nie było tu ekipy w takim składzie, to po drugie :D
Sro 22:03, 31 Mar 2010
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 22:03, 31 Mar 2010
Lupus, mam nadzieję, że do samego końca, ale założę się, że jedna czy dwie osoby wymiękną i zrezygnują (oby tylko o tym uprzedziły). Jajko zniosę, ale będę pilnować i poganiać. Póki co idzie całkiem fajnie, miałam niezłą zabawę z Agentem, a potem z Chasper, gdzie obie prawie umarłyśmy ze śmiechu podcza betowania. Oby tak dalej. ;)
Systematyczność, tak... Wiem, że dwa tygodnie to trochę dużo, ale zdaję sobie sprawę, że poza komputerem też istnieje życie. :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Shee jak dla mnie dwa tygodnie to duzo jak dla czytającego ale chyba w sam raz dla piszącego ;)
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sro 22:08, 31 Mar 2010