Nutko, pal sześć mężów, mężowie są wyrozumiali, co powie ann? Ona jest taka zaborcza. :(
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
słyszeliście, że Cuddy i Trzynastka wylądują w jednym łóżku :shock: :shock:
Ostatnio zmieniony przez ToAr dnia Czw 11:11, 01 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 11:09, 01 Kwi 2010
ToAr, słyszałam! Ale lepiej zakryj spojlerem, nie wszyscy chcą wiedzieć ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 11:11, 01 Kwi 2010
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 11:13, 01 Kwi 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 11:13, 01 Kwi 2010
Taa. Ja się będe zbierać :lol: Do napisania :papapa:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 11:40, 01 Kwi 2010
Dzień dobry :D
Zaraz rozpoczyna się Sprint Tour :mrgreen:
Czw 11:44, 01 Kwi 2010
Dzień dobry, udało mi się nabrać dzisiaj aż trzy osoby :mrgreen:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Czw 12:13, 01 Kwi 2010
Czw 12:15, 01 Kwi 2010
Junius Hej! Ja do tej pory nie wyszłam z domu dlatego jeszcze nie jestem nabrana :D
Żanetko Nic ciekawego,siedzę sobie z wami na forum i karmię mrówki :D
Jak to już napisałam na fb, porządki część pierwsza: wciskam na siłę kurtki do szafy, nacierając na nią całym ciałem i wykrzykując dumnie "this is spartaaaaa!" ♥