Wto 15:04, 06 Kwi 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 15:05, 06 Kwi 2010
Chancex3 hej :*
Ja GG nie oglądałam i nie zamierzam, obiecalam sobie, że już nie zaczynam żadnych nowych seriali oglądać, jak już to jak będę opłakiwać koniec Bones i Hous'a (w mniejszym stopniu) i jeszcze CSI:Ny to wtedy mogę się wziąć za coś nowego :P
Wto 15:05, 06 Kwi 2010
ja GG obejrzałam 1 sezon w święta Bożego Narodzenia. Od koleżanki dostałam 2 sezon ale rozmagnesowałam płytę po obejrzeniu 1. odc :roll: A jakoś zawsze zapominam poprosić ją jeszcze raz o płytę
DOMA lubię wszystkie
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Wto 15:07, 06 Kwi 2010
Kiedyś była forumowa Huddy sauna, może teraz też coś w tym stylu? :D
Wto 15:08, 06 Kwi 2010
DOMA, ja poczekam aż się pojawi z polskimi napisami na którejś ze stron, gdzie oglądam online. ^^
_________________ you look so tired and unhappy
bring down the government
they don't, they don't speak for us
i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises
Nie no, żałoba jak nic, ja już tak przeczuwałam po promo, na pewno koniec... Rozwalić mi krzesło, jak oni śmieli! :cry:
Z rozpaczy chyba poczytam sobie o różnorodności życia na ziemi, nie ma nic rozweselającego niż rozmnażanie dwuwarstwowców.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 15:12, 06 Kwi 2010
może Chuck i Blair się jeszcze zejdą ? Nie widziałam odc ale po słowach DOMY domyślam się ze to Cię zasmuciło. Zejdą się! A jak nie to sama pójdę do scenarzystów i im w moim i Twoim imieniu nakopie o! :evil:
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Wto 15:13, 06 Kwi 2010
nimfka, DOMA, było, było, najpierw miała być imienia Cuddy, potem została Huddy :mrgreen:
Wto 15:14, 06 Kwi 2010
Ja mam takie pomysł....Ale nei wiem co wy...na to. :D
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 15:15, 06 Kwi 2010
Chuck i Blair już zbyt długo byli szczęśliwi. Jak to w Gossip, a właściwie w każdym serialu, w końcu musiało się coś popsuć... ale nie mogą nam ich odebrać na stałe. :evil:
_________________ you look so tired and unhappy
bring down the government
they don't, they don't speak for us
i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises