|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 445, 446, 447 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Nightwish to juz nie Nightwish :roll: Gdzie tym nowościom do pięknych starych piosenek? Wish I had an angel, Beauty and the beast, Nemo, Gethsemane, The Carpenter, Moondance... Nie powiem, Amaranth lubię sobie czasem posłuchać, Bye bye beautiful też, ale to nie to samo.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Wto 17:55, 06 Kwi 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Dyzia, hej. ;)
Rozprawki nie są złe ! :D
Arroch, cześć ! ;)
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Wto 17:55, 06 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dyzia Witaj :D
Arroch Czeeeeeść! :przytul:
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Wto 17:56, 06 Kwi 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maybe, uwaga ! zdaję relację !
A więc ... taka średnia, nie zwala z nóg. ;)
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Wto 17:57, 06 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Rozprawki nie są złe ! |
Nie są złe, są tragiczne! Zwłaszcza jak się pisze trzy jednego dnia. :(
|
|
Wysłany:
Wto 17:57, 06 Kwi 2010 |
|
Dyzia
Stomatolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dyzia napisał: | Nie są złe, są tragiczne! |
nie krafda !
To jedyne, co umiem jako tako napisać :D
|
|
Wysłany:
Wto 17:58, 06 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | maybe, uwaga ! zdaję relację !
A więc ... taka średnia, nie zwala z nóg. |
:lol: Mi się tam podoba. :]
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Wto 17:59, 06 Kwi 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa, a my właśnie nic innego nie piszemy, cały czas tylko rozprawki. :roll:
|
|
Wysłany:
Wto 17:59, 06 Kwi 2010 |
|
Dyzia
Stomatolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Nightwish to juz nie Nightwish Gdzie tym nowościom do pięknych starych piosenek? Wish I had an angel, Beauty and the beast, Nemo, Gethsemane, The Carpenter, Moondance... Nie powiem, Amaranth lubię sobie czasem posłuchać, Bye bye beautiful też, ale to nie to samo. |
Shee, I love You :przytul:
Amaranth nawet kiedyś miałam jako dzwonek... Ale raczej dla samego początku, do momentu, w którym zaczyna się miauczenie :evil: ... Zdaża się, że mam ochotę posłuchać tych piosenek, nowej płyty, ale w ramach buntu nawet wyrzuciłam ją z telefonu...
Solowe płyty Tarji to już też nie to samo, głos ma piękny, ale z kolei brakuje oprawy.
I trzeba się zadowolić tymi piosenkami, które powstały we wspaniałym okresie Nightwish z Tarją...
:cry:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Wto 18:00, 06 Kwi 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dyzia napisał: | maagdaa, a my właśnie nic innego nie piszemy, cały czas tylko rozprawki. |
w której jesteś klasie , eeem i w jakiej szkole ? ^^
maybe_55 napisał: | Mi się tam podoba. |
ale 'October' najlepsze, prawda ? ;)
|
|
Wysłany:
Wto 18:00, 06 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Shitzune ja w kółko słucham stare piosenki Nightwish, na przemian z Within Temptation i teraz doszła do tego Evanesence i Paramore, a wszystko przez Sevir |
ale Ty nowej płyty też słuchasz :evil:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Wto 18:01, 06 Kwi 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | ale 'October' najlepsze, prawda ? |
Yeap. :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 18:02, 06 Kwi 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 445, 446, 447 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 446 z 1000 |
|