dostałam 1 z matmy :? a z ostatniego spr. dostałam 2 po czym poprawiłam na 6 czyli mam 4 bo u nas na matmie nie ma ocen tylko punkty więc jeśli znowu poporawię na 6 (poprawy są 100 razy prostrze) to też tak jakbym 4 miała :D
Wto 20:25, 03 Mar 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 20:26, 03 Mar 2009
dostałam 1 z matmy :? a z ostatniego spr. dostałam 2 po czym poprawiłam na 6 czyli mam 4 bo u nas na matmie nie ma ocen tylko punkty więc jeśli znowu poporawię na 6 (poprawy są 100 razy prostrze) to też tak jakbym 4 miała :D
Uff, to uszęta do góry 8)
Właśnie wyczytałam, że Arroch i Madlen mają nazwę swojego shipa (Arrlen albo Marroch)... A my z T. takie... bezimienne :hahaha:
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 20:29, 03 Mar 2009
Rocket bo wiesz Marroch nocą :twisted: Arrlen dniem :mrgreen:
OMG... :hahaha: Rozbrajacie!
Arroch napisał:
źle Ci na duszy z tego powodu? jeśli tak to Jeanne chętnie z Tobą porozmawia 8)
Nie, nie jest mi źle, ale... Jeanne i tak wisi mi jedną sesję terapeutyczną (bo ostatnio się wymigałam) :twisted: Wykorzystam Ją przy najbliższej sposobności! :twisted:
oooo rocket nie ładnie :lanie: sesje Jeanne są niezastąpione! mi na przykład po takowej wróciła Wena tudzież Wen nie od razu ale po kilku godzinach :mrgreen:
Kto chce mnie wykorzystać, tzn. komu jestem potrzebna? Mam też terapeutycznego kota w zestawie :]
Nimfka z matmy to nawet się nie przejmuj. Po prostu byłaś rozkojarzona i tyle :] Poprawisz i jest git :P
Dodano 1 minut temu:
Arroch, ale pamiętaj! Wen/Wena, jeśli mu nie określisz płci, może znowu uciec :D Dlatego zamknij ją w klatce :P