Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 560, 561, 562 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alhambra cieszę się , że nie tylko ja mam takie zdanie ! Stał się nagle ważniejszy od samego Jana Pawła II a niczym takim nie zasłużył . Czym zasłużył ? Tym że leciał samolotem do Katynia i zginął ?!
To się robi już naprawdę straszne ! I nie mogę uwierzyć , że Dziwisz się na to zgodził . Ale oczywiście kasa za tym gra rolę .. i pewnie jest i za PIS . Jak większość kościołów . Ale trzeba mieć choć trochę rozumu w głowie żeby od razu myśleć o pochowaniu Kaczyńskiego NA WAWELU !!!
Niedługo zrobią pomnik na jego cześć tylko dlatego bo zginął w tak strasznych okoliczność .

W DOMU JUŻ WARIUJEMY WSZYSCY

PostWysłany: Wto 18:17, 13 Kwi 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Powinniśmy wszystkie 96 ofiar tam pochować, idąc tym tropem... No przecież wszyscy lecieli w tej samej intencji co prezydent i wszyscy ponieśli śmierć. Przy niektórych nawet boję się odzywać, bo oczy wydrapią, ale to jest chore, co się dzieje. Ewidentne wykorzystywanie tragedii narodowej i gra na ludzkich emocjach.

PostWysłany: Wto 18:23, 13 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Spoko, ludzie nie przejmujcie się w 2012 będzie koniec świata i tak tam długo nie poleżą ;)

PostWysłany: Wto 18:26, 13 Kwi 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Ja także się zgadzam, bo to niewyobrażalna hipokryzja. Zachowajmy proporcje - nie widzę grobu Kaczyńskiego na Wawelu, gdzie pochowani są królowie! Przyznam też, że denerwuje mnie, co mówią niektórzy ludzie. Wypowiadają się o nim z takim patetyzmem i sympatią, jakby za życia wcale nie uważali, że hańbi Polskę, nie nadaje się na prezydenta etc. Rozumiem, że "o zmarłych się nie mówi" i nie należy teraz kontynuować narzekania na jego kadencję i poglądy, ale ludzie, bez przesady, nie wznośmy go na wyżyny i nie porównujmy do ludzi takich jak Jan Paweł II czy właśnie polscy władcy.

i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises

`turtles.`

PostWysłany: Wto 18:27, 13 Kwi 2010
blue papaya
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 2

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

alhambra ale według "wszystkich" obywateli zasłużył na taką śmierć . Na Wawelu . Tak , jasne . Już to widzę ! Prawda jest taka ,że gdyby nie było tej tragedii obśmiewano by jego każdy ruch , słowa na uroczystości w Katyniu ..a pochowany by był 30 lat później w jakieś nieznanej wsi bez większej uroczystości . Dzieję się jeszcze gorzej niż po śmierci Papieża.
Może jeszcze pochować Kaczyńskiego w Watykanie ? Zasłużył na to jeszcze bardziej . Jassne.. to już przekracza wszelkie normy .

PostWysłany: Wto 18:28, 13 Kwi 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Spoko, ludzie nie przejmujcie się w 2012 będzie koniec świata i tak tam długo nie poleżą

Wiesz, ja tam im nie żałuję. Wszystko mi jedno, gdzie ich pochowają, ale cała ta sytuacja to jakiś nonsens moim zdaniem po prostu :)

alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Denerwuje mnie też stwierdzenie, że zginęli oni "w ofierze dla Polski i jako męczennicy"... Zwłaszcza przy doniesieniach o kilkakrotnym zignorowaniu przez pilota zaleceń z wieży, itp.

i'll take a quiet life

`turtles.`

blue papaya
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

Cytat:
Spoko, ludzie nie przejmujcie się w 2012 będzie koniec świata i tak tam długo nie poleżą Wink

brawa dla tej pani za prawidłowe podejście do życia!
tak swoją drogą to co u mojego twojego ulubionego konia ? znaczy u JD :D

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Wto 18:29, 13 Kwi 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Arroch , ja nie chcę końca świata w 2012 roku ;___; Ja też mogę być prorokiem i mówię Wam , że koniec świata będzie jutro.. Nie można też tego brać tak do siebie .. powodują kolejny chaos wśród ludzi . Tak naprawdę tylko o końcu świata wie Bóg . Tego się trzymajmy :wink:

blue papaya i dziękuję za poparcie numer dwa ! To już się robi niedopuszczalne , karygodne . Paranoja . W ogóle jak mógł Dziwisz zgodzić się na coś takiego bez zgody Krakowian ? Najgorsze, że już nic z tym nie zrobimy . Będzie pochowany tak czy siak a naszego zdania nie biorą pod uwagę . Według PISu zasłużył i będzie pochowany . Jarosław już o to zawalczył bo wątpię ,żeby córka tak bardzo chciała pochowania rodziców na Wawelu . Szczególnie , że trochę od Warszawy do Krk jest drogi .

PostWysłany: Wto 18:32, 13 Kwi 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Jak jeszcze rozumiem wspominanie Kaczyńskiej jako dobrej, szczerej i miłej, tak co do jej męża mam obiekcje. Większość narodu go wręcz nienawidziła. W tej chwili zasługuje, aby oddać mu należyty szacunek, bo w końcu był naszym prezydentem, co byśmy o nim nie myśleli. Ale beatyfikować go prawie, bo zginął tragicznie? Przesada.
Tak jak pisze ann, gdyby zmarł śmiercią naturalną za 20 lat nikt by nie przeżywał, pochowali by go normalnie w Warszawie przy rodzinie i koniec. Jeszcze brakuje wystawienia Jarosława w wyborach i żeby wygrał, bo gro osób opętanych szałem zagłosuje na niego, bo to przecież ta sama krew co nasz ukochany zmarły tragicznie Lech. Ludzie, opanujcie się!!!

PostWysłany: Wto 18:33, 13 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Ja byłam pewna, że zostanie w końcu pochowany na Powązkach - i byłoby to o wiele lepsze rozwiązanie.

A teraz mykam do matmy, do wieczora :wink:

i'll take a quiet life

`turtles.`

PostWysłany: Wto 18:34, 13 Kwi 2010
blue papaya
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

Nemezis hahaha dzięki :)
Jacek żyje i ma się b.dobrze wczoraj trochę skakał a dzisiaj poznawał różne straszne rzeczy typu parasolka :) chrumka do mnie jak przychodzę :D Uwielbiam go!!

PostWysłany: Wto 18:37, 13 Kwi 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

A propos pilota, nie macie wrażenia, że teraz wszystko sprowadza się do tego, że to on zawinił? Tłumaczenie, że jest na pokładzie samolotu panem i władcą do mnie nie przemawia. Jestem więcej niż pewna, że został zmuszony do lądowania przez prezydenta. Już jednemu pilotowi około dwóch lat temu Kaczyński założył sprawę w sądzie za niewykonanie polecenia i jakoś dziwnym trafem pilot przestał latać samolotem rządowym...
Wierzycie w to, że doświadczony pilot nagle ni stąd ni zowąd okazał się psychicznym kamikadze? Co czuje jego rodzina, kiedy wybiela się prezydenta, sprowadzając wszystko do błędu pilota de facto?

PostWysłany: Wto 18:38, 13 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Arroch Oooo *wzrusza się* zawsze chciałam jeździć konno ale zbyt często chorowałam a teraz to już za późno :( możesz dać Jackowi ode mnie trochę marchewki albo cukru ^^ i na niego pochrumkać :hahaha:

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Wto 18:41, 13 Kwi 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Nemezis nigdy nie jest za późno :] A Jackowemu oczywiście marchewki przekażę :)

PostWysłany: Wto 18:44, 13 Kwi 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 560, 561, 562 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 561 z 1000

Skocz do: