Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 570, 571, 572 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A wy znowu o tym.....
Jak trzeba to się interesujecie polityką, ale co zrobił Kaczński to nikt nie wie....trzeba było wczesniej się tym interesować. Co robi nasz prezydent. To, że nie trabił o wszystkim na prawo i lewo nie oznacza ze nic nie zrobił.

- by Chasper:*
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html

PostWysłany: Sro 18:48, 14 Kwi 2010
Hambarr
Psychiatra
Psychiatra

Pochwał: 30

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Jak tak bardzo prosisz, to ci powiem: f(x) = |x-3| - |x+2| i nie, to nie są nawiasy tylko wartość bezwzględna

Shitzune, ja w ogóle nie wiem, o czym Ty do mnie mówisz ! xppp :mrgreen:

Hambarr, ja ? Chyba muszę jechać do Krakowa i w czsie pogrzebu zabrać stamtąd trumnę z prezydentem i zawieźć ją do Warszawy ! :twisted: :mrgreen:

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Sro 18:48, 14 Kwi 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

wszystkich powinni pochować na Wawelu, żeby było sprawiedliwie. Wszyscy lecieli w tej samej intencji, więc są "bohaterami narodowymi".

PostWysłany: Sro 18:49, 14 Kwi 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Shitzune moim zdaniem córka nie chciała pochować swoich rodziców w Krakowie . Tylko we wszystkim maczał palce brat prezydenta, Jarosław . Chcę pokazać całej Polsce, światu w jakim zaszczytnym miejscu zostanie pochowany były prezydent , głowa państwa .. co mu da wielki niestety plus .. że ludzie się zlitują i będą na niego głosować . W czerwcu . W wyborach .
Mam jednak nadzieję ,że się opamiętają . Bo jeśli Jarosław wygra wybory to ja wyjeżdżam z Polski , jak najszybciej. Do Ameryki .

ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

alhambra napisał:
Gópi jak zawsze

nie przezywaj moich znajomych ! :twisted: xp

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann napisał:

KACZYŃSKI NICZYM SZCZEGÓLNYM NIE ZASŁUŻYŁ . Jedynie chwali mu się założenie Muzeum Powstania w Warszawie.

Był polskim prezydentem, rządził krajem to już coś, choć może niewiele.

Ostatnio zmieniony przez Luthien15 dnia Sro 18:50, 14 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz

Diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z whatever

Luthien15
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 1

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

maagdaa napisał:
Może w ogóle pochowajmy go obok papieża !

Hej, proszę, bez takich tekstów. Z jakichś dziwnych powodów w tej sprawie rodzi się dużo nienawiści i to paradoksalnie skierowanych w stronę samego Lecha Kaczyńskiego. Dla waszej wiadomości: ten człowiek nie żyje. I nie on wybierał, gdzie go chowają. I takie słowa, podobnie jak "hej, ja też chcę być chowany na Wawelu!", są nie na miejscu. Przepraszam, magdo, że tak wyszło personalnie, nie chodzi mi konkretnie tylko o ciebie, ale o wszystkich.

Dla mnie Piłsudski jest też bardzo kontrowersyjny, nie mówiąc już o wcześniej wspomnianym Korybucie Wiśniowieckim (no, to jest pomyłka!), przy którym Kaczyński, za przeproszeniem, wymięka...

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Hambarr
Tak właśnie myślałam zrobić, ale jest tam równo 12 ikonek, ale żadna nie odpowiada temu rysopisowi. :wink:

alhambra napisał:
ja wtedy resetuję

No tez to stosuje, jak nie widzę ikonki, ale teraz mam kilkanaście rożnych rzeczy pootwieranych i diabli by mnie wzięli, jakbym to miała na nowo otwierać.

Hambarr
jak tam lista dla mnie? :evil: :wink:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
wszystkich powinni pochować na Wawelu, żeby było sprawiedliwie. Wszyscy lecieli w tej samej intencji, więc są "bohaterami narodowymi".

jakąś godzinę temu powiedziałam mamie dokładnie to samo !

PostWysłany: Sro 18:50, 14 Kwi 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann, i córka, i Jarosław chcieli pochówku na Powązkach. Poza tym, nie sądzę, żeby Jarosław był w stanie kandydować.
A nawet jeśli będzie i wygra... "a my nie chcemy uciekać stąd" - tyle powiem.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 18:51, 14 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Widzę, ze mnie zignorowano...nic dziwnego....

wiolka17, lista się tworzy :D może nawet zaraz wrzucę i będę uzupełniać jak mi się coś przypomni ;)

- by Chasper:*
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html

PostWysłany: Sro 18:52, 14 Kwi 2010
Hambarr
Psychiatra
Psychiatra

Pochwał: 30

Powrót do góry

Shitzune napisał:
ten człowiek nie żyje

no, wiem, wiem.
ale po prostu się we mnie gotuje, jak słyszę, jaki to On był nie zastąpiony !

Dodano 29 sekund temu:

Hambarr napisał:
lista się tworzy

jaka lista ? :twisted:

PostWysłany: Sro 18:53, 14 Kwi 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Dobra, niech go chowają gdzie chcą... Kraków czy Warszawa jedna droga w zasadzie, ale dla mnie smutne bardzo w tej całej sprawie są dwie rzeczy: po pierwsze jak już pisałam zrobiono z tej katastrofy jakieś zagranie polityczne, śmiercią prezydenta chcą coś za wszelką cenę zyskać :? po drugie, szkoda, że opinia publiczna nie miała nic do gadania w tej sprawie, kondolencje dla całej Polski z powodu śmierci "naszego" prezydenta, a jak przychodzi co do czego mają nas gdzieś...

PostWysłany: Sro 18:57, 14 Kwi 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Cytat:
Był polskim prezydentem, rządził krajem to już coś, choć może niewiele.

Tak ? To jak moja prababcia piekła pyszne szarlotki to chyba wystarczy że może być pochowana na Wawelu ?
Ludzie , trzeba sobie uświadomić że Kaczyński nie zrobił nic dla Polski . To co się stało za naszymi plecami z Wawelem to jakieś nieporozumienie . Kaczyński niczym się nie wyróżnił . Nie zasłużył na taki tytuł . Wiem , że nie powinnam to mówić o osobie zmarłej *patrzy w kierunku Shee* ale sami się o to proszą .
Jest tam pochowany bo zginął w tragedii ? To jest chore !
Wmawiam sobie że to zły sen , ale niestety chyba z tego złego snu się nigdy nie zbudzę ..

ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Hambarr
OK, czekam z niecierpliwoscia. :evil:

maagdaa napisał:
Hambarr napisał:
lista się tworzy

jaka lista ? Twisted Evil

Perełek Filmowych wg Hambarr :wink:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 570, 571, 572 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 571 z 1000

Skocz do: