|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 631, 632, 633 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Arroch jesteś :) Już myślałam,że Cie nie będzie i komu ja wyślę PW :P
|
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pią 20:52, 16 Kwi 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Marguerite napisał: | | Arroch jesteś :) Już myślałam,że Cie nie będzie i komu ja wyślę PW :P |
Nie no co ty, ja z zapartym tchem od wczoraj czekam na to pw, szybko wysyłaj, bo zaraz się uduszę! :P
|
|
|
Wysłany:
Pią 20:54, 16 Kwi 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
ja zostałam skryttkowne przez moja przyjaciółkę co do prezydenta.
Uważam, że zmarło dużo ważnych osób, oczywiście szkoda mi ich,ale uważam że trzeba żyć dalej , Np. Nagle Klaudia stała się wielką fanką prezydenta a niedawno się z niego śmiała. To mnie denerwuje : Ludzie którzy się z niego nabijali nagle robia cyrki i teraz nagle go lubią czy cos w tym stylu :d
|
|
|
Wysłany:
Pią 20:55, 16 Kwi 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Arroch napisał: | | Marguerite napisał: | | Arroch jesteś :) Już myślałam,że Cie nie będzie i komu ja wyślę PW :P |
Nie no co ty, ja z zapartym tchem od wczoraj czekam na to pw, szybko wysyłaj, bo zaraz się uduszę! :P |
Wysłałam :) właściwie mogłam to zrobić bardzo wcześnie z rana,ale postanowiłam nie wychodzić na nocna ćmę ;) :twisted: :roll:
|
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Pią 20:56, 16 Kwi 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Mi się pomyliło ;d;d
sorrka ;d
|
|
|
Wysłany:
Pią 20:57, 16 Kwi 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Bo mają to gdzieś? Bo myślą, że polityk, to już nie człowiek?
Mieliśmy we wt religię. Katechetka zrobiła katechezę o tej katastrofie i powiem Ci, że jak popatrzyłam na moich kilku kolegów z klasy, to było mi najzwyczajniej w świecie wstyd. Wg mnie jak już ich to za bardzo nie obchodziło (tego też nie rozumiem, bo chyba trzeba wcale nie mieć uczuć), to już niech by siedzieli cicho, nie komentowali. Ale nie, musieli pogwiazdorować i ponabijać się z prezydenta i jego żony, bo wiadomo: jakie to wszystko śmieszne! No jak rany aż brak słów na takich ludzi.
|
|
|
Pią 20:58, 16 Kwi 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
No cóż, ludzi docenia się po śmierci. A dodatkowo u nas obowiązuje niepisana zasada, że o zmarłych mówi się dobrze albo wcale. Raczej nie na miejscu by było, gdyby teraz uparcie wyśmiewano się z prezydenta.
|
|
|
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Marguerite napisał: | | Arroch napisał: | | Marguerite napisał: | | Arroch jesteś :) Już myślałam,że Cie nie będzie i komu ja wyślę PW :P |
Nie no co ty, ja z zapartym tchem od wczoraj czekam na to pw, szybko wysyłaj, bo zaraz się uduszę! :P |
Wysłałam :) właściwie mogłam to zrobić bardzo wcześnie z rana,ale postanowiłam nie wychodzić na nocna ćmę ;) :twisted: :roll: |
Haha PW od Mireli dostałam o 5 czy tam o 6 :P
|
|
|
Wysłany:
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Charlotte_May
Dermatolog

Pochwał: 8
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Arroch napisał: | | Marguerite napisał: | | Arroch napisał: | | Marguerite napisał: | | Arroch jesteś :) Już myślałam,że Cie nie będzie i komu ja wyślę PW :P |
Wysłałam :) właściwie mogłam to zrobić bardzo wcześnie z rana,ale postanowiłam nie wychodzić na nocna ćmę ;) :twisted: :roll: |
Haha PW od Mireli dostałam o 5 czy tam o 6 :P |
U nas to rodzinne :P ale ja musiałam się poddać o poranku :D
|
|
|
Wysłany:
Pią 21:00, 16 Kwi 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Shitzune napisał: | Zadam takie trochę trudne pytanie: czy gdybyście mieli kogoś tam bliskiego w tej katastrofie i mogli po identyfikacji obejrzeć szczątki, poszlibyście zobaczyć?
|
za nic w świecie...
brr.
przecież to co z nich zostało... to juz nawet cięzko nazwać ciałem.
ja nawet na pogrzebach, kiedy ciało jest całe, nie lubię na nie patrzeć ani podchodzić do niego...
|
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 21:01, 16 Kwi 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shee, gdybym nie miała wyjścia, nie byłoby nikogo innego... Poszłabym. Ale wolałabym nie, żeby w pamięci zachować tą osobę żywą.
|
|
|
Pią 21:03, 16 Kwi 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Gusq napisał: | | Np. Nagle Klaudia stała się wielką fanką prezydenta a niedawno się z niego śmiała. To mnie denerwuje : Ludzie którzy się z niego nabijali nagle robia cyrki i teraz nagle go lubią czy cos w tym stylu |
Hipokryzja i tyle.
| Salamandra napisał: | | No cóż, ludzi docenia się po śmierci. A dodatkowo u nas obowiązuje niepisana zasada, że o zmarłych mówi się dobrze albo wcale. |
No tak jest. Minie trochę czasu, zostaniemy starymi babciami i wtedy historycy podsumują jego kadencję w miarę obiektywnie, a nasze dzieci bd się uczyć o tym z pdr do hist.
|
|
|
Pią 21:04, 16 Kwi 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 631, 632, 633 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
| Strona 632 z 1000 |
|