jeanne masz książkę z przepowiedniami N. :shock: Jak możesz! A mówiłaś, że wypisałaś się z jej fanclubu :roll: Powiem Ci jak kończy się ta przepowiednia: Wszyscy zginiemy nadziani na płoty o.O
Biegnę zrobić sobie sztachetę w paincie!
mruksia :hahaha: Zabiłaś mnie tym totalnie...To tak jak na wycieczce anglistka wpadła do kumpli bo rozwalili łóżko jak się kotłowali z tekstem: Zając (nazwisko) wy***aj stąd, k***!
Ale to była równa babka, a kluczami sam kiedyś dostałem więc wiem jaki to ból :lol:
Kiedyś znowu idę do wychowawcy na biwaku i mówię mu że mi polar zginął a on wielkie oczyska i tekst:
- A co to jest? Łyżeczka
- Tak łyżeczka mi zginęła *faceplam*
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Sob 16:41, 17 Kwi 2010
U mnie takie coś nie przejdzie. Koleżanki wyszły z klasy bez pozwolenia nauczyciela i wielka afera była, bo dyrektorka ich straszyła pozwem za dręczenie nauczyciela Neutral
U nas nauczyciele mowią , że oni jakby chcieli to by nas pozwali, ale nie chce im się po sądach chodzić za to wolą nam ciekawe zadania robic na lekcjach i wgl
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sob 16:43, 17 Kwi 2010
Kocham nasz kraj całym moim sercem, ale niezwyciężony wg mnie to on nie jest.
Dlatego właśnie nie mamy co się martwić :P
Cytat:
A tak w ogóle w tym, że koniec świata w 2012 będzie jest przewidziana pomyłka Dionizego czy nie?
No chyba tak... Bo inaczej już byśmy nie żyli. O ile dobrze rozumuję...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 16:43, 17 Kwi 2010
Arroch, a któż to wie? :roll:
Jeśli powodem "końca świata" będzie przemagnesowanie, czy co tam, to podobno Polska jest poza obszarem zagrożenia.
Jeśli będzie 3. wojna, to ponoć Polska mało ucierpi :D
A słyszeliście tę przepowiednię, ze po JPII papieżem miał być murzyn? ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Shee, pewnie :D Wtedy mój kolega panikował, że będzie koniec świata i nawet zrobił sobie listę rzeczy do zrobienia przed śmiercią ;)
A to nie jest właśnie autorstwa Nostradamusa?
Ostatnio na oazie rozprawialiśmy o tych przepowiedniach, m.in. fatimskich, i teraz z nadmiaru wiedzy czuję się głupia.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Sob 16:46, 17 Kwi 2010
Kiedyś znowu idę do wychowawcy na biwaku i mówię mu że mi polar zginął a on wielkie oczyska i tekst:
- A co to jest? Łyżeczka
- Tak łyżeczka mi zginęła *faceplam*
Sal, a widziałaś, co ma Benedykt XVI w swoim herbie? ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Shee, murzyna :D
I najpierw była ulga ,,Niemca wybrali...", a potem następna fala paniki: ,,Niby Niemiec, ale jednak murzyn".
Sob 16:52, 17 Kwi 2010
Ciekawe, prawda?
Inna sprawa, że Benedykt ma być podobno przedostatnim papieżem. Ten ostatni ma być wybrany młodo i ma robić wszystko co w jego mocy, ale i tak mu się nie uda, będzie musiał uciekać... a potem na świecie będzie już tylko gorzej. ;)