Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 684, 685, 686 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wtrącę się po cichutku i zapytam, czy warto czytać starego człowieka, który może :X

PostWysłany: Nie 20:54, 18 Kwi 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Howling_Mad niestety jedyne co piliśmy na lekcjach języka polskiego z trunków wysokoprocentowych to szampan :(

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Nie 20:54, 18 Kwi 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Nemezis napisał:
Howling_Mad niestety jedyne co piliśmy na lekcjach języka polskiego z trunków wysokoprocentowych to szampan

zawsze coś.
my co najwyżej pijemy colę.

PostWysłany: Nie 20:56, 18 Kwi 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

jeanne napisał:
Wtrącę się po cichutku i zapytam, czy warto czytać starego człowieka, który może :X

Ja tam uważam że lektury powinno się czytać wszelkie no może Wertera powinno się darować ale przecież traumę też trzeba mieć

Nemezis szampan no cóż może być 8)

PostWysłany: Nie 20:58, 18 Kwi 2010
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy
Chirurg dziecięcy

Powrót do góry

Cytat:
Ja tam uważam że lektury powinno się czytać wszelkie

Ja chyba nie powinnam... Zwłaszcza, gdy w lekturze jest o waleniu ryby pałką...

PostWysłany: Nie 20:59, 18 Kwi 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne, nie warto :3 Podobno on tam nic nie robi cały czas, a nawet w pewnym momencie sika... ale nie wiem, nie czytałam, bo to nie była moja lektura.

Jak wiecie, regularnie ostatnio wczytuję się w onet i dzisiaj wynalazłam dwie sprawy. Po pierwsze, wracając na moment do niedawnej dyskusji:

Cytat:
" (...) Zapowiedział, że zapis rozmów z czarnych skrzynek zostanie ujawniony; upublicznione nie zostaną tylko "treści intymne" (może to być np. przedśmiertna modlitwa pilota)."

Czyli osobiste elementy jednak nie będą ujawnione...
Po drugie, dla tych, którzy oglądali dzisiejsze uroczystości - co myślicie o przemówieniu Komorowskiego? Bo mnie się podobało, ale z tego co widzę, to część osób jest wielce nim oburzona. Wiem, że komentarze na onecie wysokim poziomem nie grzeszą :roll: ale ciekawi mnie wasza opinia.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 21:00, 18 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shee też mi się tak zdaje, że nie warto. Co dwa zdania robię przerwę, co mi się jeszcze nigdy nie zdarzało :(

PostWysłany: Nie 21:02, 18 Kwi 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune - z tą modlitwą... wyliczyli, że oni spadali chyba około 5 sekund....
nic nie przebije przemówienia prymasa, że ponoć przed Kaczyńskim Polska była "zniewolona" :shock: jak się Kwaśny musiał czuć.

PostWysłany: Nie 21:02, 18 Kwi 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Shitzune, co do komentarzy na onecie i na każdym portalu internetowym, który umożliwia "anonimowe" wypowiedzi, to w 100% podzielam zdanie Stanisława Lema: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".

Już pościeliłem!

PostWysłany: Nie 21:04, 18 Kwi 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

Taa... jak czytam te artykuły, rzadko przewijam niżej, bo się łatwo taką głupotą irytuję.

maria lucie napisał:
jak się Kwaśny musiał czuć.

Tak zupełnie od czapy - widzieliście wczoraj Kwaśniewskiego? Bo razem z Jolą bardzo mnie rozśmieszyli, strasznie się wyróżniali na tle innych z tymi swoimi czarnymi okularkami i eleganckimi ciuchami. Wyglądali jakby przyjechali z Ameryki w sprawach biznesowych :mrgreen:
Ale nic do niego nie mam, trochę mnie do siebie zraził wtedy, co się upił, ale ogólnie wydawał się w porządku. Tak samo jego żona. Pochwalę się, że miałam przyjemność śpiewać w Pałacu Prezydenckim za ich rządów i wtedy zrobili na mnie całkiem pozytywne wrażenie. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 21:11, 18 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Wyglądali jakby przyjechali z Ameryki w sprawach biznesowych Mr. Green

Ja też tak uważam. Myślę, że powinni założyć sztuczne garby, wytaplać się w gnojówce i obwiązać się starymi szmatami, wtedy by wyglądali ok.

Już pościeliłem!

PostWysłany: Nie 21:16, 18 Kwi 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune - ja Kwaśnego bardzo lubię jakoś.
weź, a Miedwiediew wyglądał jak tajny agent. a Janukowycz jak niedźwiedź, taki wielki.

dobra, ja lecę. dobranoc wam :*

PostWysłany: Nie 21:17, 18 Kwi 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Gorm napisał:
Myślę, że powinni założyć sztuczne garby, wytaplać się w gnojówce i obwiązać się starymi szmatami, wtedy by wyglądali ok.

Na pewno wyglądaliby ciekawie ;) Nie mówię, że źle wyglądali, nic mi do tego, po prostu miewam śmieszne skojarzenia co do niektórych rzeczy.

Koniec z oddychaniem! Czas na krążenie.

PostWysłany: Nie 21:19, 18 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

to znaczy, że ja też muszę otworzyć książkę? Jak ja nieeee chcęęęęę...

Już pościeliłem!

PostWysłany: Nie 21:26, 18 Kwi 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

dzień dobry kochani :*
Właśnie wróciłam z Krakowa :D
Jak to z moim szczęściem bywa, na 11 godzin służby nie miałam żadnego przypadku, nikt nie zemdlał nawet :roll: No ale dla ludzi to dobrze :P Poza tym z patrolem w którym byłam mieliśmy taktykę ,,lepiej zapobiegać niż leczyć" i robiliśmy czapeczki z gazet, żeby ludzie w tym pełnym słońcu nie stali z gołymi głowami, najpierw miało to być dla dzieci, ale w sumie wszyscy wokół nas takie mieli :roll:
Do tego mimo, że byłam na rynku to na żywo zobaczyłam tylko początek konduktu czyli księży, a dalej nie bo vip-y z szarej strefy zasłaniały :x a moja koleżanka, która miała patrol w bocznych uliczkach widziała cały kondukt z tymi wszystkimi ważnymi ludźmi :P
Tak więc choć było trochę nudno, to nie narzekam , bo trafiłam na świetny patrol i było bardzo fajnie :D
A teraz zmykam spać, bo jestem wykończona :P
Miłego dnia :*

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Pon 6:23, 19 Kwi 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 684, 685, 686 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 685 z 1000

Skocz do: