no pewnie tak, ale miło, że ktoś nam powiedział :? :P
Co na nim było?? Ja teraz muszę kurka na 6 napisać, bo w tym semestrze mi 6 nie wychodzi :?
Pon 17:12, 19 Kwi 2010
Ja nie będe nic sklejać ani wrzucać, ja tylko pociacham :P
nimfka, może i tak, nie wiem, ale sporo ludzi mi odradza, a ja mam małą siłę przebicia i się boję, że zostanę z niczym. :3 Ale składać póki co mi nie zaszkodzi...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
mówili, tylko nie pamiętamy ;)
Były funkcje erytrocytów, leukocytów i trombocytów, z karty pracy obrazek z naczyniami krwionośnymi i ich funkcjami, z karty chyba jeszcze jedno ćwiczenie (nie to z zastawkami, tylko to drugie), do opisania samemu duży krwiobieg i do podpisania części małego, prawda/fałsz z podręcznika (przykłady A, B i C)... To chyba wszystko.
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Shitzune, ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się, czy chcę za główny cel w życiu obrać robienie usta-usta ludziom bulgoczącym krwią albo z wymiotami po drodze - niesmaczne, wiadomo, ale to jest duża część pracy ratownika medycznego.
Pon 17:19, 19 Kwi 2010
Gorm, jeśli o to chodzi, to stawiałam to na pierwszym miejscu i nie mam z tym żadnego problemu. Teraz rozważam inne "przeciw".
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
JigSaw, nie nakrecaj się tak, bo nie wiadomo co mi z tego fika wyszło :P
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pon 17:26, 19 Kwi 2010
Shitzune, ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się, czy chcę za główny cel w życiu obrać robienie usta-usta ludziom bulgoczącym krwią albo z wymiotami po drodze - niesmaczne, wiadomo, ale to jest duża część pracy ratownika medycznego.
Gorm, ale tacy ludzie też są potrzebni, Shee decyduje co chce robić w życiu i jeśli taką drogę dla siebie wybrała to nic nam do tego.
Ja osobiście nie mógłbym być dentystą i grzebać komuś w jamochłonie.. ale kiedy boli mnie ząb, dziękuję że jednak są tacy którzy mogą temu zaradzić .. Każdy chciałby być prawnikiem, siedzieć za biurkiem i nie brudzić sobie rączek...ale nie zawsze dostajemy to czego chcemy...
Cytat:
JigSaw, nie nakrecaj się tak, bo nie wiadomo co mi z tego fika wyszło Razz
Jak to co! Jestem pewien, że kolejna boska część na którą czekam z niecierpliwością :twisted:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pon 17:28, 19 Kwi 2010
Każdy chciałby być prawnikiem, siedzieć za biurkiem i nie brudzić sobie rączek.
Nie każdy. Są ludzie dla których katorgą jest taka praca. Są potrzebni ludzie i do brudnej roboty i do tej nudnej i do tej ciekawej... chyba każdy zawód ma swoje wady i zalety.
Dobra ja idę oglądać ten film :mrgreen:
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pon 17:31, 19 Kwi 2010
She wiadomo złożyć papiery nie zawadzi, ja w przyszłości będę na lekarski składała, ale jakby się okazało, że się nie dostanę to na ratowniczy pójdę właśnie :P
Sevir ludzie są czasem nie możliwi :shock:
A mi nikt o spr nie mówił, może tobie Marta mówiła i zapomniałaś mi przekazać, albo coś :P
Pon 17:31, 19 Kwi 2010
Ja osobiście nie mógłbym być dentystą i grzebać komuś w jamochłonie..
Jamochłon to taki słodki bezkręgowiec :mrgreen:
I nie stresuj mi tu Hambarr!