I co teraz? Nawiązujemy namiętny romans czy może ty też mnie nie kochasz? Sad
Jestem jak najbardziej za namiętnym, burzliwym romansem :twisted:
Możemy nawiązać i zawiązać!
nimfka Twoje pomówienia ugodziły mnie w samo serce, to nieprawda że w każdym moim poście pada seks...Właściwie ostatnio moje statystyki użycia tego niecnego słowa na S którego nie używam NEVER wskazują, ze pada ono w minimalnych ilościach...
Bo ja się brzydzę!
Powtarzam nigdy! :twisted:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 20:59, 20 Kwi 2010
maria lucie, tak też, ale przede wszystkim jest to zdanie rozpoczynające pamiętniki Juliusza Cezara w ogóle. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
A już możliwość wystąpienia w jednym poście słów "Lisa Cuddy" i "seks" jest odrzucająca...
I dzień dobry ;p czy tam dobry wieczór
_________________ you look so tired and unhappy
bring down the government
they don't, they don't speak for us
i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises
maria lucie, tak też, ale przede wszystkim jest to zdanie rozpoczynające pamiętniki Juliusza Cezara w ogóle.
oj,
ja wiem, że zdanie w piosence jest z pamiętników, ale ono brzmi inaczej, a pisze się je inaczej, więc wolę się upewnić :-P
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Wto 21:00, 20 Kwi 2010
Jestem jak najbardziej za namiętnym, burzliwym romansem
Możemy nawiązać i zawiązać!
Nawiążmy! Zawiążmy! :twisted: *wyrusza na poszukiwanie sznurka*
maria lucie, ale jak to brzmi inaczej? Łacina się czyta prawie tak jak pisze... :D
Antananarywę akurat zawsze pamiętam, nie wiem czemu... są inne gorsze. Pamiętasz stolicę Kosowa? :>
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Jig och przepraszam, że cię w serce ugodziłam, robisz się w PEWNYCH kwestiach wrażliwy jak Jeanne :twisted: :twisted:
W końcu wy jesteście aniołki, grzeczne dzieci, a te wszystkie orgie to to tylko były moje halucynacje :roll:
Idę z psem, wrócę za naście minut :P
Wto 21:11, 20 Kwi 2010
wiolka17 będę szaleć po niemieckich ziemiach :hahaha:
Nie mój laptop poczuje wreszcie,że żyje :twisted:
A teraz Was zostawiam, idę się utopić jeśli mi się to nie uda,to wróce
A i miałem Wam napisać, że u Deptułów jest problem z ciążą. Absolutnie! W rzeczy samej...chodzi o to, ze profesor Deptuła od kiedy Mariolka jest w ciąży, stracił nią i dzieckiem zainteresowanie...Absolutnie, nie wiem po co to pisze :hahaha:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 21:21, 20 Kwi 2010