TVN24 niech samo zamilknie, a nie nam radzi jak nas obrażają, bu!
humor mi się popsuł!
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 20:27, 21 Kwi 2010
Arroch nie wiem czy żyję, bo straszne jest takie życie, a czerwiec tuż tuż :shock: :shock: :shock: :shock:
Sro 20:31, 21 Kwi 2010
Czemu tak go nie chcesz? Możemy go zamknąć w klatce, żeby sobie ero-tańczył.
Cytat:
I na masełku! Mniam mniam!
I tak skończyła Shee, śmiercią męczęńską :roll: To chyba wpisane w nasze imię jest :mrgreen:
ToAr napisał:
kupiłem sobie dzisiaj dwie nowe herbaty sypane w ramach poprawiania humoru
Kupienie sprawiło ci radość, czy dopiero wypicie to zrobi?
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sro 20:32, 21 Kwi 2010
ToAr a widziałeś, ze stworzyli skórkę do GG specjalnie da nas? Twisted Evil w sensie, że dla PZKzRF
nie, bo nie mam gg :P poka, poka!
jeanne napisał:
ToAr pobaw się z nami w perwera
jeanne Ty musisz być niewinna i nieskalana, bo szukam Ci męża
Shitzune napisał:
Kupienie sprawiło ci radość, czy dopiero wypicie to zrobi?
kupienie i picie gustuję w herbacie zielonej, czerwonej i białej, choć ta ostatnia to droga jest niestety :/
Sro 20:35, 21 Kwi 2010
ToAr - co za kobieta :shock: Nie każdy musi okazywać emocje na każdym kroku, są ludzie skryci, ja wolę, żeby człowiek na takim stanowisku był inteligentny, a nie charyzmatyczny - poza tym harcerskość zabija indywidualizm? Z której strony? Każda grupa zabija? To znaczy, że ja też jestem masą, bo w chórze to jest jeszcze mocniej zaakcentowane, stanowimy całość, nawet mamy śpiewać tak, jakby śpiewała jedna osoba :roll:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Nutty Nettie, a mam jeszcze jedno pytanie :mrgreen: Rozumiem, dlaczego mięso nie, ale dlaczego jajka nie? I mleko, dlaczego mleko nie?
według mnie nie powinna być profesorem, choć może nie jestem indywidualistą?
Dodano 44 sekund temu:
Arroch co za skórka, chyba zainstaluję sobie gg!!!
kolejny warunek naszego klubu, kazdy musi mieć taką skórkę!
Sro 20:40, 21 Kwi 2010