Ja padÓem po zdjęciu jakiejś małolaty w negliżu *jakieś skąpe bikini* a za panną w lusterku odbicie matki z cyfrówką w dłoni... Dead!
Tak a ja się cieszę, że tam jeszcze video nie można wstawiać , to by się zaczęło. Moja kumple jest tak zwaną ` Dodą` i ma też piękny ubiór Jak ja ją podsumowałam w szkole : `Wyglądasz ja Dziwka , dajesz za sprężynkę` ?
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 21:31, 25 Kwi 2010
Gusq Fajne masz koleżanki :hahaha:
Wiesz, ze mnie już stary dziadyga jest i troszkę nie rozumiem sformułowania "dawać za sprężynkę" :oops: *wiem jestem sto lat za murzynami* mogłabyś rozwinąć myśl w przyswajalny dla mnie sposób :twisted: W razie czego zakryj spojlerem : ))
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Nie 21:33, 25 Kwi 2010
Bo te kabelki są takie cieniutkie i zworki takie malutkie, że normalnie nie ma za co złapać...Jestem po prostu nie przyzwyczajony, bo ja mam same grube kable Twisted Evil
Brak wprawy w pracach ręcznych? :hahaha:
Cytat:
ak ja ją podsumowałam w szkole : `Wyglądasz ja Dziwka , dajesz za sprężynkę` ?
Jak ja podsumowałam tak koleżankę, bo się puściła z chłopakiem przyjaciółki to myślałam, że nie dojdę do domu żywa :roll:
A ja cię uważałam za mądra , zbyt mądrą dla mnie kobietę l której też się boje ;d
Łomójboru, nie powiesz mi, że wzbudzam grozę. A już na pewno nie tak ogormną... ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
jeanne ostatnio zarzucałaś mi coś całkiem innego :hahaha:
Cytat:
Jak ja podsumowałam tak koleżankę, bo się puściła z chłopakiem przyjaciółki to myślałam, że nie dojdę do domu żywa Rolling Eyes
Czym jest sprężynka w tym slangu !? :shock:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Nie 21:35, 25 Kwi 2010
Kiedyś kumplowałam się z takimi dziewczynami, które jak na nas było ` normalne` i coś im odwaliło w wakacje i zaczęły robić lody pić ( ja też piję, ale nigdy nie zdarzyło mi się latać z gołymi cyckami po Mrągowie) puszczać się i wgl , + mają 14 lat cos podobnego do galerianek tylko One nie dla spodni tylko dla popularności. I dlatego wspomniałam o video, bo ktoś nagrywał jak Jedna z nich robila loda Komuś ; o i MY do nich na złość , że brali je na pralce, albo że są wstanie puścić się za sprężynkę
Dodano 1 minut temu:
Gorm Dobra zaczynam się bać . Czyli mam do cb tylko respekt czuć ? ;>
Shitzune Zdziwiłabyś się ;D
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 21:39, 25 Kwi 2010
Jak ja podsumowałam tak koleżankę, bo się puściła z chłopakiem przyjaciółki to myślałam, że nie dojdę do domu żywa Rolling Eyes
JA mam do tego +, że moge mówić, że jest dziwką i wgl, bo wiedzą, że nie przeżyję jak prawdy nie powiem , dlatego jak chca wiedzieć jak wygladają to idą do mnie ;d
Nie 21:40, 25 Kwi 2010
Gorm nie myślałam o wyglądzie, raczej o nazwie :hahaha:
Gusq ty się Shee boisz, a ona przecież grzeczna i kochana, nie znasz Ewel jak to Gorm napisał, jej i jej pejczyka :twisted:
Nie 21:42, 25 Kwi 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Nie 21:43, 25 Kwi 2010
Omg, okej, czuję się taka niewinna, jak was czytam :shock: I mam takich niewinnych znajomych...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.