Dyzia, wysyłać ci newsletter :lol:
Nic szczególnego ta bajeczka. Będą lepsze ;)
Ja chce autograf Chase'a :(
Albo lepiej:
Spojler:
pukiel jego włosów :twisted: :twisted: saasasas
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pon 18:18, 26 Kwi 2010
Okej, zaczynam się gubić, więc poprawcie mnie, jeśli się mylę ;)
Natasza S. to Nutty
Adam P. to hm... nigide
Ola Z. to Hambarr
Dominika F. to... ajj! Dyzia? nie pamiętam :3
Ewa H. to maybe
Magda G. to maagdaa
Zuza W. to... :3 poległam
No a trzy Anie, Arek, Beata, Ewelina, Honorata, Joanny dwie, Korneliusz, Kuba, Monika, Ola, Paweł, Rafał, Tomek i Ula to już wiadomo od razu :D
Jeju... ile ja ludzi poznałam na tym forum.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ja chce autograf Chase'a Sad
Albo lepiej:
Spojler:
pukiel jego włosów Twisted Evil Twisted Evil saasasas
taa... ciekawe czy można gdzieś kupić :P
Ja bym chciałą autografy wielu aktorek i aktorów :roll:
Pon 18:22, 26 Kwi 2010
Aleksandra Z. przepraszam ale mam bzika na tym punkcie. np. wkurza mnie jak w urzędzie albo w szkole piszą Ola.
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Pon 18:23, 26 Kwi 2010
Sevir nie obrażaj się, jeśli się opanujesz to może rozważę to jeszcze i nie będę za twoimi plecami rozmawiać z nią :twisted:
Pon 18:23, 26 Kwi 2010
Przybyłam! Dzisiaj wszytskim odwalało. Chyba tak przed egzaminami. :roll: Babka od matmy się załamała, jak kolega nie umiał pomnożyć 12 *12/3 i już wiecej nam zadań nie dała :(
Oczywiście na zaszczyt bycia, królem dnia, zasłużył nie kto inny jak ksiądz, mówiąc nam, że jesteśmy wieśnioki, którym słoma z butów wystaje. Ta jego konsternacja, kiedy mu uświadomiłam, ze jesteśmy w końcu we wsi :hahaha: Co spowodowało ciąg rozmów na kolejnych lekcjach:
- Prosze pani, pojedziemy w tym roku na wycieczkę gdzieś jeszcze?
- Tak! Chyba traktorem do okoła wsi!
albo też:
- Widzi pani, pani nam potrafi przeznaczyć 5 minut na minutę ciszy, a ksiadz nawet w naszej intencji nie odmówi nam mszy.
Ja marze o zdobyciu autografu Johnnego. Ale takim własno ręcznym. Na razie udało mi się zdobyć tak dwa.
Pon 18:24, 26 Kwi 2010
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pon 18:24, 26 Kwi 2010
Shee, ja mam na fb niemal samych znajomych z forum ;) Oprócz dwóch dziewczyn z mojej klasy.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 18:25, 26 Kwi 2010
Pon 18:27, 26 Kwi 2010