Jeanne jak ja pamiętam to Ecc była grzeczna, pokaż mi dowód na to, że nie :twisted:
Pon 19:31, 26 Kwi 2010
Hel Eh.. :P Prosze...Nei wyrabiam już. Muszę czytać 'Ognieem i mieczem' powiem, że nawet mnie wciagnęło, ale wizja jeszcze kilkudziesięciu rozdziałów mnie przeraża. :shock: Aaa tak na marginesie, Dawno się nie czytaliśmy. :mrgreen:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Jedynym moim przedsięwzięciem było pójście do kościoła i modlitwa o brak rozprawki.
jej no, ja tu właśnie o rozprawkę się modlę! :]
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
A to możliwe, że nie zauważyłam. :] Mało mnie tu było ostatnio.
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 19:32, 26 Kwi 2010
fizyka to zło.
tzn chyba że podadzą wzory. jak ze wzorami to ujdzie w tłoku.
ale matma jest bardziej logiczna, uporządkowana i po prostu fajniejsza.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 19:34, 26 Kwi 2010
jeanne, wiem, że jest, ale obrazek za mocny chyba. :roll:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Hej wszystkim.
Już nie wiem co mogłabym jeszcze powtórzyć sobie na jutro...
weź przykład ze mnie i stwierdź, że już nie ma sensu się uczyć i można się odprężyć.
Pon 19:36, 26 Kwi 2010
muszę iść, wejdę w nocy, bo dziś mogę do późna siedzieć :P
Do napisania :*
Pon 19:38, 26 Kwi 2010
2009-07-11 21:32:18 :: ECC :*:*
patrzeć na nich jak robią sobie dobrze.
2009-07-11 21:32:23 :: ECC :*:*
Mmmm...
2009-07-11 21:32:40 :: ECC :*:*
jak sperma płynie po ich nagich ciałach...
2009-07-11 21:32:57 :: ECC :*:*
jak są mokrzy i lepcy
2009-07-11 21:33:09 :: ECC :*:*
jak jęczą...
Cytat:
"Wstaw się za nami o świętu kubusiu, albowiem twoja dusza jest tak czystą, że nawet nie chce patrzeć na sexowną szefowa...
a twój fiutek niech panuje nad nami wszystkimi amen!"
"wysłuchaj nas o wielki k., bowiem bez twego wstawiennictwa, nic nie zdziałamy, a nasze pochwy pozostaną puste!. niech twoje jądra ospermia nas twoja świętością, a dłonie wezmą nas w twoje posiadanie! a nasze sutki nie stwardnieją!, więc pozwól, o czcigodny kubo, swojemu językowi nas rozgrzać, a twój fiutek niech wypełni nas od środka!, a usta wyssa mleko z naszych piersi i krew menstruacyjna z naszych macic, niech dłonie badają nieodkryte tereny naszego ciała!"