|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 843, 844, 845 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Jako nowe wcielenie Sokratesa odpowiem filozoficzną ripostą: fak ju Razz Sam skakałeś ostatnio z radości i biegałeś w kółko, że jakichś chłopaków poznałeś Razz (ad personam - checked)
A teraz ad rem. |
O Grom się włączył do dyskusji...Jeśli dobrze pamiętam to napisałem ze miałem dobry dzień i to Ty zacząłeś wątek o poznawaniu chłopaków- widocznie dobry humor u innych jednoznacznie Ci się kojarzy
:roll: a żeby nie psuć Ci zabawy, ciągnąłem rozmowę dalej ;)
Cytat: | Nie zmuszaj go. Nie rób tego co kiedyś mi jedna dziewczyna zrobiła. Wydzwaniała do mnie i nękała psychicznie, a jak jej powiedziałem, że nic z tego nie będzie, to obraziła się na mnie, wraz ze wszystkimi jej koleżankami.
|
Biedny Gorm... Tak shee nie nękaj go psychicznie :hahaha: A sygnały możesz wysyłać i spotkanie tez nie zaszkodzi, a nóż widelec pomoże...
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 22:29, 26 Kwi 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
JigSaw napisał: | Shee a nie możesz spróbowac zaaranżować spotkania? Jakiś wypad na rower, rolki, pizze- zacieśnianie więzi i tak po nitce do kłębka... |
Czekam na wakacje... Bo teraz ja mam maturę, a potem on będzie miał sesję, puff...
Gorm napisał: | Nie zmuszaj go. Nie rób tego co kiedyś mi jedna dziewczyna zrobiła. Wydzwaniała do mnie i nękała psychicznie, a jak jej powiedziałem, że nic z tego nie będzie, to obraziła się na mnie, wraz ze wszystkimi jej koleżankami. |
Łaaa, ja nie lubię nawet pierwsza zagadywać, bo od razu mam wrażenie, że się narzucam drugiej osobie. :roll:
Jak śmiesznie, mam 31 pochwał, ale jak się policzy, to tylko 23 ;) Zaprzeczam matematyce. 8)
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Pon 22:31, 26 Kwi 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
GijSwa, nice try... :)
JigSaw napisał: | Jeśli dobrze pamiętam to napisałem ze miałem dobry dzień i to Ty zacząłeś wątek o poznawaniu chłopaków- widocznie dobry humor u innych jednoznacznie Ci się kojarzy |
Otóż miałeś szczęśliwy dzień i mówiłeś, że nic Ci go nie zepsuje. Na moje pytanie czy poznałeś chłopaka, powiedziałeś, że przeciwnie, więc zapytałem czy jakiś chłopak Ciebie poznał, i wtedy to gwałtownie obróciłeś kota ogonem i skierowałeś działa w moją stronę by wymusić na mnie nieprawdziwe zeznania, a sam jednocześnie zostać w cieniu. Tak, mój drogi, rozgryzłem Cię już na samym początku :D
|
|
Pon 22:34, 26 Kwi 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Otóż miałeś szczęśliwy dzień i mówiłeś, że nic Ci go nie zepsuje. Na moje pytanie czy poznałeś chłopaka, powiedziałeś, że przeciwnie, więc zapytałem czy jakiś chłopak Ciebie poznał, i wtedy to gwałtownie obróciłeś kota ogonem i skierowałeś działa w moją stronę by wymusić na mnie nieprawdziwe zeznania, a sam jednocześnie zostać w cieniu. Tak, mój drogi, rozgryzłem Cię już na samym początku Very Happy |
Tak, muszę przyznać że mnie rozgryzłeś...Ajem imprest, na prawdę Twoje zdolności dedukcjyno-indukcyjne mnie przerażają...I'm sorry nie chciałem wymuszać na Tobie zeznań, tym bardziej nieprawdziwych... W ramach pokuty udam się na pielgrzymkę do Torunia i tam będę chłostał się trzy dni i trzy noce pod siedzibą tego, którego imienia nie wolno wymawiać :mrgreen:
A co do nicka, to była literówka nie zamierzona zresztą...ale widzę, że jesteś bardzo przeczulony na tym punkcie, będę uważał...
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję, postanawiam poprawę...
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Pon 22:42, 26 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
Wysłany:
Pon 22:41, 26 Kwi 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | W ramach pokuty udam się na pielgrzymkę do Torunia i tam będę chłostał się trzy dni i trzy noce pod siedzibą tego, którego imienia nie wolno wymawiać Mr. Green |
Weź tylko krem do opalania z jakimś dobrym filtrem, bo wrócisz jako klon Endrju L. :)
JigSaw napisał: | Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję, postanawiam poprawę... |
Lepiej późno niż wcale. W takim razie odwołuję plagę szarańczy ;)
Cytat: |
Gorm, nigdy więcej nie streszczaj rozmów, bo Gusq się boi |
Ok, przepraszam.
|
|
Pon 22:47, 26 Kwi 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee wyduś to już jestem :P
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pon 22:49, 26 Kwi 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune ja zawsze myślałem, że wolisz być Dominą...
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pon 22:53, 26 Kwi 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Weź tylko krem do opalania z jakimś dobrym filtrem, bo wrócisz jako klon Endrju L. |
I co mam go nakładać pod włosiennicę? Hellou idę tam odpokutować winy, a nie prażyć się w słońcu wśród lokalnych mieszczanek, wieśniaczek i reszty dziewoj... Liczyłem na deszcz, wezmę parasol i worek z kapturem o.O
Cytat: | Lepiej późno niż wcale. W takim razie odwołuję plagę szarańczy Wink |
Ale gdybyś zesłał ciemności nie musiałbym brać kremu do opalania...pomyśl o tym.
Shee, myślałem raczej o Papie Smerfie...Chociaż podobno tylko Chuck Norris wie z kim spała Smerfetka i zna recepturę przemiany niebieskich ludków w złoto :shock:
Uuuu...Coś śpik mnie morzy :hahaha:
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Pon 22:55, 26 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Pon 22:54, 26 Kwi 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 843, 844, 845 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 844 z 1000 |
|