Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 856, 857, 858 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No buu, nowy odcinek House'a postanowił mnie utwierdzić w przekonaniu, że fik, który piszę, jest kompletnie nieprawdopodobny psychologicznie! Z żalu chyba pouczę się matematyki, jak nikt nie ma ochoty na tasakopieszczenie.
Chyba zacznę szukać stałego partnera, bo to kochankowstwo nie daje mi spełnienia. :?

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 13:42, 27 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:

wiedziałam, że zostawisz swój biust dla mnie mrrrU Twisted Evil

Czyżbym Ci nie powiedziała, że sobie obetnę? :X

PostWysłany: Wto 13:43, 27 Kwi 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne nie wiem, ale tasakiem to chyba jednak boli :shock: Nawet bardzo przytępionym i zardzewiałym to jednak boli...Zastanowię się dopiero jak Shee pokaże mi wyniki badań od okulisty, żeby mi przypadkiem nie ciachnęła jakiegoś członka...nogi na ten przykład :shock:

Cytat:
Stary był! I brzydki! A ja musialam sie na czymś oprzeć na ławce

A łokcie...Tyle razy powtarzałem, do opierania się służą łokcie :roll:

Cytat:
wiedziałam, że zostawisz swój biust dla mnie mrrrU

To jeanne ma taki doczepiany, na rzepy czy jak? Ja kiedyś miałem pas cnoty na rzepy, ale się zapięcia poluzowały :oops:

Cytat:
Chyba zacznę szukać stałego partnera, bo to kochankowstwo nie daje mi spełnienia.

Shee kochankostwo jest fajne : )) Obejrzałem nowego House'a i muszę Wam powiedzieć, ze tracę serce do tego serialu... :roll:

Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Wto 13:46, 27 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz

So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.

PostWysłany: Wto 13:45, 27 Kwi 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Pochwał: 30

Miasto: Miasto Grzechu
Powrót do góry

Cytat:

A łokcie...Tyle razy powtarzałem, do opierania się służą łokcie Rolling Eyes

Ale łokcie sa twarde!

PostWysłany: Wto 13:46, 27 Kwi 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune napisał:
fik, który piszę

wstawisz go na forum?

PostWysłany: Wto 13:50, 27 Kwi 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

jeanne czy nigdy nie słyszałaś o żelusiowych podkładkach pod łokcie...Czy ja Cię muszę uświadamiać za każdym razem :hahaha: Co Ty byś beze mnie poczęła o.O

Właśnie shee, dołączam się do pytania hattrick, ja chcem fika! Tylko takiego +18...A i musze sprawdzić kto teraz pisze fetę, żeby go pokatować,a i miałem jeszcze skomentować ostatnią część... Tyle rzeczy do zrobienia, a czasu tak mało :wink:

PostWysłany: Wto 13:53, 27 Kwi 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Powrót do góry

Cytat:
jeanne czy nigdy nie słyszałaś o żelusiowych podkładkach pod łokcie...Czy ja Cię muszę uświadamiać za każdym razem

przepraszam bardzo, ale żelowych podkładek na salę bym nie wniosła. Długopis, chusteczki i legitymacja, tyle! ;P

PostWysłany: Wto 13:54, 27 Kwi 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

JigSaw napisał:
Tylko takiego +18...

oby nie, bo sobie nie poczytam :?

PostWysłany: Wto 13:58, 27 Kwi 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Czyżbym Ci nie powiedziała, że sobie obetnę? :X

no chyba Cię coś strzyka! Nie po to mnie napalałaś tymi opowieściami o sukience, butach i czerwonych majtkach żebyś teraz miała sie okaleczać o!

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Wto 13:59, 27 Kwi 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

hattrick napisał:
wstawisz go na forum?

Jeśli będziecie grzeczni i jeśli go skończę. A na razie... się nie zanosi. Duuużo przede mną.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 14:00, 27 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

JigSaw napisał:
jeanne czy nigdy nie słyszałaś o żelusiowych podkładkach pod łokcie...

Żelowe podkładki pod nadgarstki... :buja w oblokach:

Zawsze marzyłem o takiej podkładce pod myszkę, z żelową poduszką na nadgarstek, ale nigdy sobie nie kupiłem, bo bałem się, że jak wpadnie jakaś dziewczyna i to zauważy to pomyśli sobie, że jestem jakiś perwers i zboczeniec :)

Już pościeliłem!

PostWysłany: Wto 14:00, 27 Kwi 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

Cytat:
Nie po to mnie napalałaś tymi opowieściam

Fakt, mój błąd.

Idę ludzie. Obejrzę sobie jakąś telenowelę na pulsie i może pójde spać :X

PostWysłany: Wto 14:01, 27 Kwi 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
przepraszam bardzo, ale żelowych podkładek na salę bym nie wniosła. Długopis, chusteczki i legitymacja, tyle! ;P

Mogłabyś sobie wsadzić w stanik, a potem wyciągnąć i podłożyć :hahaha: Moje pomysły są genialne, powinienem dostać medal...

Uwaga, moje niecne wspomnienia!

Ja przed egzaminem gimnazjalnym, wystroiłem się jak szczur na otwarcie kanału. Garniturek, biała koszulka, czerwony krawacik...Buty jak lustereczka, włosy na żel... Potem okazało się, że źle spojrzałem na godzinę i biegłem przez całą drogę, potem wpadłem na teren szkoły i szły takie trzy dziewczyny...chciałem zaszpanować i przeskoczyć przez barierkę, ale przeceniłem swoje punkty skills, zahaczyłem nogą i padłem jak długi...Garniaka przetarłem na kolanach i pozbijałem ręce :/

Ale dziewczyny miały ubaw z drugiej strony :oops:

Hattrick a ile masz lat? :shock: Możesz przeczytać moje fiki, one nie są właściwie +18 tylko daję to oznaczenie profilaktycznie...Tak naprawdę powinno być +0, ale wiesz jak jest...

Ja lecę katować pracę licencjacką ;/

Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Wto 14:08, 27 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Wto 14:04, 27 Kwi 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Powrót do góry

JigSaw napisał:
Hattrick a ile masz lat? Shocked Możesz przeczytać moje fiki, one nie są właściwie +18 tylko daję to oznaczenie profilaktycznie...Tak naprawdę powinno być +0, ale wiesz jak jest...

Właśnie... Niby wszystko ok, a nagle dzieci widzą duchy, liczą przedmioty w pokoju i śnią im się użytkownicy forum :roll:

Cytat:
Ja przed egzaminem gimnazjalnym, wystroiłem się jak szczur na otwarcie kanału. Garniturek, biała koszulka, czerwony krawacik...Buty jak lustereczka, włosy na żel... Potem okazało się, że źle spojrzałem na godzinę i biegłem przez całą drogę, potem wpadłem na teren szkoły i szły takie trzy dziewczyny...chciałem zaszpanować i przeskoczyć przez barierkę, ale przeceniłem swoje punkty skills, zahaczyłem nogą i padłem jak długi...Garniaka przetarłem na kolanach i pozbijałem ręce :/

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Już pościeliłem!

PostWysłany: Wto 14:06, 27 Kwi 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

JigSaw napisał:

:shock:

JigSaw napisał:
Hattrick a ile masz lat? Możesz przeczytać moje fiki, one nie są właściwie +18 tylko daję to oznaczenie profilaktycznie...Tak naprawdę powinno być +0, ale wiesz jak jest...

Zdecydowanie za mało na Twoje ficki i ogółem ficki +18. :wink: Tak... +0... takie +0, przy którym wymiękłam po trzech pierwszych linijkach bodajże. Na szczęście zamierzchłe czasy.

PostWysłany: Wto 14:09, 27 Kwi 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 856, 857, 858 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 857 z 1000

Skocz do: