|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 863, 864, 865 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
maagdaa ja wylądowałam w najgorszym gimnazjum w okolicy, które musi przyjmować wszystkich, bez względu na oceny, ale program jest chyba ten sam nie? W liceum może będzie inaczej, ale jeśli wylądujesz z matołami, a bedziesz się uczyć, to bardziej Cię docenią, chyba nie?
Dodano 51 sekund temu:
whatever hej :*
|
|
Wto 17:19, 27 Kwi 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
no, może masz rację Shitzune. Ja się nie znam, jak tam jest w liceum. ;)
I pewnie się nie dowiem. Ale obiecuję, zdam relacje, jak jest w zawodówce !
whatever ! ;** jak poszło ?
Dodano 1 minut temu:
jeanne napisał: | jeśli wylądujesz z matołami, a bedziesz się uczyć, to bardziej Cię docenią, chyba nie? |
no, może.
Ale lepiej być najgorszym uczniem w najlepszej klasie, niż najlepszym w klasie matołów.
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Wto 17:21, 27 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Zresztą, ty mnie będziesz pocieszać za tydzień. |
ależ oczywiście, że będę ! ;)
zresztą Ciebie nie ma co pocieszać.
Co byś nie powiedziała, nie zrobiła i nie napisała - minimum 97 na pewno będzie ! ;)
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Wto 17:24, 27 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa, na początku myślałam, że całkiem nieźle. Tak, jak się nie spowiedziałam. Niestety już tak nie uważam. Od paru godzin jestem załamana jedną informacją. Jaką? Że streszczenie było do tekstu o Salomonie, a nie Władcy Pierścieni.
Nauczy mnie ktoś czytać polecenia ze zrozumieniem? Po prostu nie wiem jak można być tak głupim.
Wiem, że z zamkniętych mam 3 błędy. Jedno strasznie głupie. I jedno takie, że zaznaczyłam dobrze i zmieniłam na źle (a miałam już nigdy nie zmieniać zaznaczonej odpowiedzi..)
A Tobie?
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Wto 17:26, 27 Kwi 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
whatever napisał: | Od paru godzin jestem załamana jedną informacją. Jaką? Że streszczenie było do tekstu o Salomonie, a nie Władcy Pierścieni. |
whatever napisał: | takie, że zaznaczyłam dobrze i zmieniłam na źle (a miałam już nigdy nie zmieniać zaznaczonej odpowiedzi..) |
naprawdę jestesmy spokrewnione.
A ja oprócz tego miałam jeszcze ze 120 błędów.
Od teraz nienawidzę liczby 17 i koloru różowego, gdyż taką miałam karteczkę. brr ! xp
I dzisiejszego dnia. Jakoś od 11 do 13 ryczałam.
|
|
Wysłany:
Wto 17:28, 27 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa, czyżbyś też napisała streszczenie nie do tego tekstu?
Jej, ale czy oni muszą tak robić? Pod tekstem IV pisać zadanie do Tekstu I ? Akurat w momencie czytania tego polecenia lekko przestałam myśleć nad tym co czytam.. No i oczywiście sprawdziłam wszytskie zadania oprócz tych dwóch na tej stronie. Nawet nie wiem czemu.
A, no i nie mam pojęcia jak mi zaliczą te przedost zadanie z WOSu..
|
|
Wysłany:
Wto 17:32, 27 Kwi 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
whatever, dokładniusio ! podpisuję się pod Twoją wypowiedzią rękami i nogami. ;)
Że nie wspomnę już o głupim temacie rozprawki. :roll:
Shitzune napisał: | Że niby tylko dwa punkty stracę? Buahahah. |
Racja ! 99 ! :D
|
|
Wysłany:
Wto 17:34, 27 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa, ja początkowo byłam zszokowana tą informacją i pytałam wszystkich, których miałam pod telefonem czy to prawda. Później zadzwoniłam do koleżanki z tym pytaniem (a ona napisała tak jak ja) i sobie powymieniałyśmy miłę słowa. Później byłam wścieła na siebie. Później na osoby układające ten tekst. Później zastanawiałam się, jak można być tak głupiem. Następnie nie wiedziałam co robić, czy płakać, czy co. Poszłam do sklepu, nawet nie wiem co kupiłam. Później nastał płacz. A teraz osttecznie jestem po porstu przybita i nie chce mi się uczyć na jutro. I mam nadzieję, że może jednak dostanę jakieś punkty za to zadanie (popr językowa czy co) mimo pisania nie na temat. Tak w skrócie.
Ale spoko, będzie dobrze. Nieprzejmuj się już tak tym, jutro będzie lepiej ;)
|
|
Wysłany:
Wto 17:36, 27 Kwi 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
whatever napisał: | I mam nadzieję, że może jednak dostanę jakieś punkty za to zadanie (popr językowa czy co) mimo pisania nie na temat. |
myślisz, że jak jest nie na temat, to przyznają nam jakieś pkt ?
niestety wątpię. :(
Jutro będzie lepiej ? ehhym, ta.
Własnie, Shee ! matmę umiem ?
proszę, zrób tak, żebym nie zawaliła jeszcze tego !
|
|
Wysłany:
Wto 17:39, 27 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Że nie wspomnę już o głupim temacie rozprawki. |
O tak! Pierwsze co zrobiłam t przeczytałam temat dłuższego zadania otwartego. Czytam 'rozprawka' - uff... póżniej dalej i nie wierzę w to co widzę. Niestety niestem przyzwyczajona do pisania rozprawek tylko i wyłącznie takich, gdzie argumenty trzeba popierać przykładami z literatury.
Ale i tak najbardziej zdziwił mni ten WOS.
|
|
Wysłany:
Wto 17:39, 27 Kwi 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa, weź pod uwagę, że na maturze to się trochę inaczej rozkłada, na polskim jest bodajże 70 punktów max ;)
Posłuchajcie, będę wieszczyć. Wieszczę, iż mam wrażenie, że na maturze będzie Żeromiec. Nie wiem, czy bezdomny, czy przedwiosenny, ale będzie.
Piękne zdanie znalazłam w Lalce:
"Trzeba było poznawać kobiety nie przez okulary Mickiewiczów, Krasińskich albo Słowackich, ale ze statystyki, która uczy, że każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką; no i jeżeli spotkałoby cię rozczarowanie, to choć przyjemne…"
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Wto 17:40, 27 Kwi 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
whatever napisał: | Czytam 'rozprawka' - uff... póżniej dalej i nie wierzę w to co widzę. Niestety niestem przyzwyczajona do pisania rozprawek tylko i wyłącznie takich, gdzie argumenty trzeba popierać przykładami z literatury. |
przerażasz mnie. ^^
Mówiłam dzisiaj wszystkim tak samo.
Już chyba wolałabym charakterystykę wybranego bohatera.
|
|
Wysłany:
Wto 17:40, 27 Kwi 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 863, 864, 865 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 864 z 1000 |
|